zaskoczONA
Fanka BB :)
SuuuuperNie uwierzycie wlasnie doktor wyslal mi wyniki Pappa sa prawidłowe❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuuuuperNie uwierzycie wlasnie doktor wyslal mi wyniki Pappa sa prawidłowe❤
Chlopak? wyrostek idzie do góry mojej małej idzie jak by równolegle do kręgosłupaMelduje się i ja po USG prenatalnym, wszystko w najlepszym porządku zdrowy bobas, fikał tak, że musiała doktorka czekać, żeby dobrze go zmierzyć widziałam wszystkie paluszki, machał rączkami, nóżkami i obracał się jak szalony jutro idę na badanie z krwii, ale to tylko dla uzupełnienia, bo ginka mówiła, że bardzo niskie prawdopodobieństwo wad
Wrzucam zdjęcie, i słucham propozycji płci po wyrostku, bo niestety bobasek nie współpracował jak chciała doktorka zobaczyć
Tak to wygląda Ogólnie przez chwilę wydawało mi się, że widzę siusiaka, ale wiadomo, że równie dobrze mogła być to pępowina następna wizyta dopiero za miesiąc 07.01.Chlopak? wyrostek idzie do góry mojej małej idzie jak by równolegle do kręgosłupa
Melduje się i ja po USG prenatalnym, wszystko w najlepszym porządku zdrowy bobas, fikał tak, że musiała doktorka czekać, żeby dobrze go zmierzyć widziałam wszystkie paluszki, machał rączkami, nóżkami i obracał się jak szalony jutro idę na badanie z krwii, ale to tylko dla uzupełnienia, bo ginka mówiła, że bardzo niskie prawdopodobieństwo wad
Wrzucam zdjęcie, i słucham propozycji płci po wyrostku, bo niestety bobasek nie współpracował jak chciała doktorka zobaczyć
Lilka92 stawiałabym chłopczyka
Od początku ciąży miałam przeczucie, że będzie chłopak ale wiadomo, że jest 50/50 i jak w styczniu okaże się dziewczynka to też będę szczęśliwaZobacz załącznik 1345743
Super że dzieciątko zdrowe
Połówkowe kiedy masz? Dokładnie. Najważniejsze że zdrowe. mi powiedziała że dziewczynka, ale też poczekam do połówkowych żeby coś jej tam nie urosloOd początku ciąży miałam przeczucie, że będzie chłopak ale wiadomo, że jest 50/50 i jak w styczniu okaże się dziewczynka to też będę szczęśliwa
Dokładnie najważniejsze, że zdrowe i to najbardziej mnie cieszy
No właśnie nie mam jeszcze umówionych połówkowych, ale pewnie będę mieć w ostatni tydzień stycznia 07.01. będę w trakcie 17 tygodnia i może uda się coś ustalić chciałabym już móc przebierać w ubrankachPołówkowe kiedy masz? Dokładnie. Najważniejsze że zdrowe. mi powiedziała że dziewczynka, ale też poczekam do połówkowych żeby coś jej tam nie uroslo
Hmm, ciężko stwierdzić, dla mnie wygląda, że do góryZobacz załącznik 1345745
Tak to u mnie wyglada