Dokladnie stresujace to jestPodobne do twoich widziałam w necie i u dziewczyn było ok.. szczerze mówiąc nie powinnyśmy mieć wglądu do tych wyników.. tylko nas stresują..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie stresujace to jestPodobne do twoich widziałam w necie i u dziewczyn było ok.. szczerze mówiąc nie powinnyśmy mieć wglądu do tych wyników.. tylko nas stresują..
Genialne z tymi chrupkami! Muszę wypróbować bo jeszcze by się z rana poleżało a tu głód wygania z łóżkaZ tym kołataniem serca to chyba norma.. ja mam to samo niby ciśnienie w normie ale czasami czuję jak wali aż w gardle.. ja siedzie na L4 więc prawie że nic nie robię, męczy mnie wszystko.. ale wolę tak niż pracować ponad siłę co do jedzenia, codziennie o 7 rano budzę się z mega głodem, jem chrupki kukurydziane jeszcze na łóżku i pomaga to chwilę przedłużyć czas na wstawanie
Moja siostra jak była w ciąży to właśnie gin jej tak doradzila. Chrupki sklejają żołądek i nawet w nudnoaciach pomagają coś w tym jest bo na mnie również działa, mąż mi mówi że jak małe dziecko.. chrupki na łóżku i muszę mieć jużGenialne z tymi chrupkami! Muszę wypróbować bo jeszcze by się z rana poleżało a tu głód wygania z łóżka
Dokladnie. Ja nie mam wgladu, wizytę u genetyka mam w poniedzialek i tylko on bedzie mial wyniki.Chyba ja mam tylko takie wyniki z krwi. Hmm daje mi to do myslenia
GratulacjeNie uwierzycie wlasnie doktor wyslal mi wyniki Pappa sa prawidłowe❤
Bo przed chwilka panikowalam ze jedyna mam tak wysokie wyniki z krwi. A tu sprawdzam maila i wyniki idealne ❤Gratulacje
Dlaczego miałbyśmy nie uwierzyć?