Jetkaa
Fanka BB :)
U mnie to samo daj znać co zalecił Ci lekarz ok? My zaczynamy antybiotykJa sie wlasnie zapisalam do rodzinnego. Jestem tak zawalona ze szkoda gadac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo daj znać co zalecił Ci lekarz ok? My zaczynamy antybiotykJa sie wlasnie zapisalam do rodzinnego. Jestem tak zawalona ze szkoda gadac.
W Poznaniu na BatoregoKurcze ja musze iść na dodatkowa dawkę to gdzie takie ciasteczka?
Jak już będzie prywatna grupa wątki można samodzielnie zakładaćMoże jeszcze wątek o imionach? Co sądzicie?
No właśnie mąż mówi ze wszystko będzie dobrze ze dzidziuś będzie zdrowy a ja boję się ze będę w stresie do końca ciąży. Czekam do piątkowej wizyty u lekarza. Zobaczę co on mi powieOjej to młodziutka jesteś, w takim razie najlepiej z lekarzem porozmawiaj. Ja ze względu wlasnie na trisomie w najbliższej rodzinie zdecydowałam się na nifty - z którego wynik dostałam w poniedziałek a prenatalne dopiero jutro, ale już jestem spokojniejsza bo tak to bym chyba do porodu chodziła w stresie. Właśnie dla tego spokoju było warto wydać tą kasę - trudno wozek kupimy tańszy
Niby tak, ale ten głos z tyłu głowy...Kochana mocno zaciśnięte kciuki[emoji3590][emoji3590] jesteście przebadani, musi być dobrze!!!
Dokładnie mąż ma rację będzie dobrze nie ma co samemu się bawić w lekarzy , są od tego specjaliściNo właśnie mąż mówi ze wszystko będzie dobrze ze dzidziuś będzie zdrowy a ja boję się ze będę w stresie do końca ciąży. Czekam do piątkowej wizyty u lekarza. Zobaczę co on mi powie
Jak już będzie prywatna grupa wątki można samodzielnie zakładać
Tak jest dam znać w piątek co mi powie ginekologDokładnie mąż ma rację będzie dobrze nie ma co samemu się bawić w lekarzy , są od tego specjaliści