reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja dzis niby wyspana, ale połamana :/ źle spalam i boli mnie całą szyją i tyl głowy (od szyi, bo jak trochę przekręcę, tył głowy przestaje boleć i szyją też.. )

reklama
My byliśmy z mężem wczoraj , brakowało tylko śniegu, który jest teraz [emoji16] ale ślicznie jest, Kraków tętni życiem :)
Właśnie liczyłam na śnieg! [emoji7] Mam nadzieję że będzie pięknie [emoji16]

@Bosiek tak jest! To zazwyczaj tak działa że jak się ma blisko to ciężko dotrzeć [emoji23] u mnie akurat śnieg z deszczem pada więc średnio...

U mnie ładna pogoda. Wczoraj byliśmy na spacerku ;) od dawna nigdzie nie chodziłam

Załączniki

• IMG_20211204_181549.jpg
    IMG_20211204_181549.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 94
Dzieeczyny, czy wy tez macie problemy ze snem? No ja juz nie mogr, wlasciwie od poczatku ciazy spie w nocy lacznie 3-4 godziny z przerwami. Budze sie ok. 1 w nocy i do ok. 3 nie spie, potem znowu zasne na chwilę, od kilku dni od 5 rano koniec spania, krece sie tylko w lozku. A przez to lapie mnie tez glod w nocy i jest mi dodatkowo niedobrze. Juz mam dosyc takich nocy, za tydzien ide na wizyte i zapytam, czy ja moge cos na spanie brac, bo dlugo tak sie nie da funkcjonować
Ja miałam jakieś 1,5 tygodnia temu takie problemy ze snem, cieszyłam się że odeszły w niepamięć a wczoraj znowu się męczyłam. Byliśmy wieczorem u rodziców to dosłownie przysypiałam przy stole o 20 a jak przyjechaliśmy do domu to wiercilam się 2h w łóżku 🥴 zasnęłam w końcu ale jak rano budzi mnie budzik na tabletki to nie umiem już zasnąć 🤦‍♀️

reklama
Hejka u nas też dziś spadł śnieg 🤩 na kilka godzin leżał niestety ale dzieciaki zdążyły się pocieszyć 😉🤣 no i pies który kocha śnieg poprostu 🙈
Co do łóżeczek bo widzę że przewinął się taki temat ja rozważam zakup dostawnego choci lub Kinder Kraft ... Jesteśmy przed remontem musimy zamienić pokoje i z powodu ograniczonego miejsca będzie poprostu wygodniejsze niż takie stojące drewniane no i po cesarce lepiej mi się sprawdzi bo nie będę musiała wstawać do małego tylko rozepne bok i go wezmę do karmienia 😊 a macie już jakieś typy co do wózków 😉 bo powiem wam szczerze że przy 3 dziecku już człowiek trochę inaczej na to wszystko patrzy. 🤭😎

Do góry