Stelle
Fanka BB :)
Oglądałam właśnie dzisiaj te chicco dostawne, wydają się praktyczne ale takie zwykle białe ze szczebelkami tak mi się marzy, mam jakąś słabość mąż dzisiaj oglądał wózki i foteliki samochodowe. Wyświetlił mu się taki zielony, poczytał trzy opinie i stwierdził że jest super ale cieszy mnie że już zaczyna oglądać takie rzeczy. Nawet kombinował jak przestawić meble w sypialni żeby się w ogóle łóżeczko zmieściło ☺Hejka u nas też dziś spadł śnieg na kilka godzin leżał niestety ale dzieciaki zdążyły się pocieszyć no i pies który kocha śnieg poprostu
Co do łóżeczek bo widzę że przewinął się taki temat ja rozważam zakup dostawnego choci lub Kinder Kraft ... Jesteśmy przed remontem musimy zamienić pokoje i z powodu ograniczonego miejsca będzie poprostu wygodniejsze niż takie stojące drewniane no i po cesarce lepiej mi się sprawdzi bo nie będę musiała wstawać do małego tylko rozepne bok i go wezmę do karmienia a macie już jakieś typy co do wózków bo powiem wam szczerze że przy 3 dziecku już człowiek trochę inaczej na to wszystko patrzy.
Mnie dzisiaj męczy zgaga, a już miałam spokój kilka dni po popołudniowej 3h drzemce nie chce mi się w ogóle spać więc odpaliłam najnowsze odcinki Domu z papieru, zobaczymy o której mnie zetnie