reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja dzis niby wyspana, ale połamana :/ źle spalam i boli mnie całą szyją i tyl głowy (od szyi, bo jak trochę przekręcę, tył głowy przestaje boleć i szyją też.. )

reklama
My byliśmy z mężem wczoraj , brakowało tylko śniegu, który jest teraz [emoji16] ale ślicznie jest, Kraków tętni życiem :)
Właśnie liczyłam na śnieg! [emoji7] Mam nadzieję że będzie pięknie [emoji16]

@Bosiek tak jest! To zazwyczaj tak działa że jak się ma blisko to ciężko dotrzeć [emoji23] u mnie akurat śnieg z deszczem pada więc średnio...

U mnie ładna pogoda. Wczoraj byliśmy na spacerku ;) od dawna nigdzie nie chodziłam

Załączniki

• IMG_20211204_181549.jpg
    IMG_20211204_181549.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 90
Dzieeczyny, czy wy tez macie problemy ze snem? No ja juz nie mogr, wlasciwie od poczatku ciazy spie w nocy lacznie 3-4 godziny z przerwami. Budze sie ok. 1 w nocy i do ok. 3 nie spie, potem znowu zasne na chwilę, od kilku dni od 5 rano koniec spania, krece sie tylko w lozku. A przez to lapie mnie tez glod w nocy i jest mi dodatkowo niedobrze. Juz mam dosyc takich nocy, za tydzien ide na wizyte i zapytam, czy ja moge cos na spanie brac, bo dlugo tak sie nie da funkcjonować
Ja miałam jakieś 1,5 tygodnia temu takie problemy ze snem, cieszyłam się że odeszły w niepamięć a wczoraj znowu się męczyłam. Byliśmy wieczorem u rodziców to dosłownie przysypiałam przy stole o 20 a jak przyjechaliśmy do domu to wiercilam się 2h w łóżku 🥴 zasnęłam w końcu ale jak rano budzi mnie budzik na tabletki to nie umiem już zasnąć 🤦‍♀️

reklama
Hejka u nas też dziś spadł śnieg 🤩 na kilka godzin leżał niestety ale dzieciaki zdążyły się pocieszyć 😉🤣 no i pies który kocha śnieg poprostu 🙈
Co do łóżeczek bo widzę że przewinął się taki temat ja rozważam zakup dostawnego choci lub Kinder Kraft ... Jesteśmy przed remontem musimy zamienić pokoje i z powodu ograniczonego miejsca będzie poprostu wygodniejsze niż takie stojące drewniane no i po cesarce lepiej mi się sprawdzi bo nie będę musiała wstawać do małego tylko rozepne bok i go wezmę do karmienia 😊 a macie już jakieś typy co do wózków 😉 bo powiem wam szczerze że przy 3 dziecku już człowiek trochę inaczej na to wszystko patrzy. 🤭😎

Do góry