reklama
Kundlica
Fanka BB :)
Ja dziś nie lepsza bo właśnie znalazłam swoje ziemniaki sprzed 3 dni [emoji23][emoji23][emoji23]O boze to jak moj! Reszte frytek tak schował! Co oni maja w glowie xd
Kundlica
Właśnie liczyłam na śnieg! [emoji7] Mam nadzieję że będzie pięknie [emoji16]My byliśmy z mężem wczoraj , brakowało tylko śniegu, który jest teraz [emoji16] ale ślicznie jest, Kraków tętni życiem
@Bosiek tak jest! To zazwyczaj tak działa że jak się ma blisko to ciężko dotrzeć [emoji23] u mnie akurat śnieg z deszczem pada więc średnio...
angeliskax
Moderator
Mowią ze bezpieczne bo dziecko jest chronione wodami. Ja nadal spie na brzuchu. Nie potrafię inaczej.Uwielbiam spać na brzuchu obecnie jestem w 13tyg i ciągle tak zasypiam ale nie wiem czy to bezpieczne? Jak to wygląda u was?
Stelle
Ja miałam jakieś 1,5 tygodnia temu takie problemy ze snem, cieszyłam się że odeszły w niepamięć a wczoraj znowu się męczyłam. Byliśmy wieczorem u rodziców to dosłownie przysypiałam przy stole o 20 a jak przyjechaliśmy do domu to wiercilam się 2h w łóżku zasnęłam w końcu ale jak rano budzi mnie budzik na tabletki to nie umiem już zasnąćDzieeczyny, czy wy tez macie problemy ze snem? No ja juz nie mogr, wlasciwie od poczatku ciazy spie w nocy lacznie 3-4 godziny z przerwami. Budze sie ok. 1 w nocy i do ok. 3 nie spie, potem znowu zasne na chwilę, od kilku dni od 5 rano koniec spania, krece sie tylko w lozku. A przez to lapie mnie tez glod w nocy i jest mi dodatkowo niedobrze. Juz mam dosyc takich nocy, za tydzien ide na wizyte i zapytam, czy ja moge cos na spanie brac, bo dlugo tak sie nie da funkcjonować
DomiNikaKukakaan
Chyba Kopernika .Dziewczyny, pytanie. Wiecie może czy prenatalne w Krk robią w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika czy Jakubowskiego?
Ja mam w sr na kopernika. Tam, została ginekologia i położnictwo. Nie przenieśliście na Jakubowskiego.Dziewczyny, pytanie. Wiecie może czy prenatalne w Krk robią w Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika czy Jakubowskiego?
reklama
Mamamonia88
Hejka u nas też dziś spadł śnieg na kilka godzin leżał niestety ale dzieciaki zdążyły się pocieszyć no i pies który kocha śnieg poprostu
Co do łóżeczek bo widzę że przewinął się taki temat ja rozważam zakup dostawnego choci lub Kinder Kraft ... Jesteśmy przed remontem musimy zamienić pokoje i z powodu ograniczonego miejsca będzie poprostu wygodniejsze niż takie stojące drewniane no i po cesarce lepiej mi się sprawdzi bo nie będę musiała wstawać do małego tylko rozepne bok i go wezmę do karmienia a macie już jakieś typy co do wózków bo powiem wam szczerze że przy 3 dziecku już człowiek trochę inaczej na to wszystko patrzy.
Co do łóżeczek bo widzę że przewinął się taki temat ja rozważam zakup dostawnego choci lub Kinder Kraft ... Jesteśmy przed remontem musimy zamienić pokoje i z powodu ograniczonego miejsca będzie poprostu wygodniejsze niż takie stojące drewniane no i po cesarce lepiej mi się sprawdzi bo nie będę musiała wstawać do małego tylko rozepne bok i go wezmę do karmienia a macie już jakieś typy co do wózków bo powiem wam szczerze że przy 3 dziecku już człowiek trochę inaczej na to wszystko patrzy.