reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Może używaliście kosza Mojżesza, lub łóżeczka dostawnego. Lecz nie drewnianego? ( my mieliśmy drewniane takie dostawne)
Zastanawiam się czy kosze Mojżesza nie są przereklamowane 🤔
my używaliśmy kołyski do spania przez pierwsze pół roku Link do: kołyska milly mally - Szukaj w Google
Super sprawa jeśli ktoś ma mało miejsca w sypialni. Ale używaliśmy tylko jako spania bo ta kołyska to więcej trzepała niż usypiała 🤣
Potem przesiedliśmy się na normalne łóżeczku u młodego w pokoju.

Uwielbiam spać na brzuchu obecnie jestem w 13tyg i ciągle tak zasypiam ale nie wiem czy to bezpieczne? Jak to wygląda u was?

Uwielbiam spać na brzuchu obecnie jestem w 13tyg i ciągle tak zasypiam ale nie wiem czy to bezpieczne? Jak to wygląda u was?
W pierwszym trymestrze można, chociaż i tak warto co jakiś czas zmieniać pozycję. Ja na brzuchu nie śpię od początku ciąży, ale to po prostu moja głowa mi tego zabrania :) Tak samo jak staram się już nie spać na plecach, ale w środku nocy i tak budzę się w takiej pozycji. Podobno skoro nasze ciało tak automatycznie reaguje, to jest w porządku, ale i tak dziwnie się z tym czuję...

W pierwszym trymestrze można, chociaż i tak warto co jakiś czas zmieniać pozycję. Ja na brzuchu nie śpię od początku ciąży, ale to po prostu moja głowa mi tego zabrania :) Tak samo jak staram się już nie spać na plecach, ale w środku nocy i tak budzę się w takiej pozycji. Podobno skoro nasze ciało tak automatycznie reaguje, to jest w porządku, ale i tak dziwnie się z tym czuję...
Ja się kręcę w jedną i drugą ale i na brzuchu i na plecach jeszcze śpię [emoji6] myślę że jak przyjdzie moment to ciało samo zabroni [emoji6]

Milej niedzieli dziewczyny! [emoji3590] My z mężem śmigamy dziś na krakow, że względu na jutrzejsze prenatalne więc dziś plan na jarmark swiateczny [emoji3059]

Ja miałam dzisiaj nockę z głowy. Dopiero wstaje 🤦🏽‍♀️ Masakra, nigdy nie miałam takich kłopotów ze snem. A myślałam, że będę spac dzisiaj jak dziecko, bo nie miałam drzemki w ciągu dnia.

Ostatnio jak otworzyłam lodówkę to mnie szarpało na wszystkie strony.. A okazało się, że półtora tygodnia temu mój małżonek na szybko schował patelnie do piekarnika z resztą pieczarek na zapiekanki [emoji3061] zakwitły... Wyobraźcie sobie ten smród i moje zdziwienie [emoji3061][emoji15]
O boze to jak moj! Reszte frytek tak schował! Co oni maja w glowie xd

reklama
Ja się kręcę w jedną i drugą ale i na brzuchu i na plecach jeszcze śpię [emoji6] myślę że jak przyjdzie moment to ciało samo zabroni [emoji6]

Milej niedzieli dziewczyny! [emoji3590] My z mężem śmigamy dziś na krakow, że względu na jutrzejsze prenatalne więc dziś plan na jarmark swiateczny [emoji3059]
Wyslij zdjęcia :D choc jestem z krk na rynek mi nie po drodze 🤭

Do góry