MOTYLEK131996
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luty/marzec jak będę miała pewność co do płciHejka dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy
A pomysł sobie jak któraś ma puste jajo albo pozamaciczna...to w tedy nie wiem jak by to był bez usgNie wyobrazam sobie, nie miec usg moja szwagierka chodzi na nfz do gin i 6 tyg nie miala juz usg.
Ja też nie znajduje i narazie go schowałam.. mąż stwierdził że go wyrzuci heheDla mnie to też takie nie do końca jasne. Po prostu rzuciłam temat co Wy o tam sądzicie
Ja po mimo 13tyg nie słyszę serduszka przez detektor, nie wiem czy źle szukam czy tak się chowa
Wiec wole isc prywatnie, wiem ze to kupa kasy ale trudno aie mowi. Kasa nie jest najwazniejsza.A pomysł sobie jak któraś ma puste jajo albo pozamaciczna...to w tedy nie wiem jak by to był bez usg
Na ostatnią chwilę, niedługo przed porodem.Hejka [emoji4]dziewczyny kiedy planujecie kupić wózek? Bo ja już zaczęłam oglądać i co jeden to ladniejszy [emoji3059]
No ja sie z detektora narazie wyleczylam... Szukalam 4 razy w 12 tygodniu i tez nie znalazlam ani razu. A stres straszny przez to mialam, dopki nie poszlam na prenatalne. Lekarka, kyora robila mi prenatalne oczywiscie mnie ochrzanila i powiedziala, ze detektora to moge kolo 20 tygodnia uzywac, wtedy powinno byc slychac. Wiec ja sobie narazie daruje, lezy w szafie. A w poprzedniej ciazy bylam fanka detektoraDla mnie to też takie nie do końca jasne. Po prostu rzuciłam temat co Wy o tam sądzicie
Ja po mimo 13tyg nie słyszę serduszka przez detektor, nie wiem czy źle szukam czy tak się chowa