reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny nie pamiętam która, ale wczoraj któraś narobiła mi smaka na barszczyk [emoji56] tak też dziś zrobiłam botwinke [emoji56]taka piękna różowa delikatna zupa. Weszła mi jak nie wiem co od paru dni.. Wczoraj cały dzień bolał mnie żołądek. Nie jadłam od paru dni obiadu tylko same bułki.. A dziś w końcu zjadłam zupe [emoji56] jak miło zjeść coś nie naciągając się na wymioty [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis znowu posłuchałam dzidziola ;) za pierwszym razem się nie udało, poszłam siku i za drugim razem odrazu znalazło [emoji3059] syn się wzruszył że ktoś żyje w moim brzuszku [emoji56] dawał rękę i pyta się kiedy będzie kopać [emoji28]
Ja wczoraj wieczorem szukałam i nie znalazłam, nawet swojego tętna nie udało sie wyszukać. Doszłam do wniosku, ze widocznie tylko rano udaje mi sie znaleźć. Rano wstałam i w ciągu 1 minuty znalazłam, teraz juz nawet nie bede probowac o innych porach, zeby sie nie irytowac.[emoji4]

reklama
Mi też pomaga zestaw Iriclean do płukania nosa, ale trzeba być systematycznym i nie wychodzić po tym przez 1-2 godziny z domu. :)
Dziękuję za polecenie, jeszcze o tym nie słyszałam, a mam często problemy z zatokami. Mąż kupił mi paracetamol w płynie, wzięłam odrobinę póki co główna przestała mnie w końcu boleć.

Zapraszamy :) rozgosc się :*
Dzięki! Czytam właśnie powoli od początku co się działo i widzę że już od razu mogę z wami przybić piątkę ☺️ Ogólnie to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat. W poniedziałek czekają mnie badania prenatalne. Zastanawiam się kiedy poznamy płeć maleństwa, nie mogę się doczekać ☺️

Dzięki! Czytam właśnie powoli od początku co się działo i widzę że już od razu mogę z wami przybić piątkę ☺️ Ogólnie to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat. W poniedziałek czekają mnie badania prenatalne. Zastanawiam się kiedy poznamy płeć maleństwa, nie mogę się doczekać ☺️
Mi na genetycznym USG nie chciała strzelać z płcią... Czekam na nifty i zobaczymy jaki wynik przyjdzie...

Hej, zapraszamy :) Ja miałam prenatalne wczoraj i już wstępnie lekarz określił, że dziewczynka, także może Tobie też coś powiedzą w pon :)

reklama
Do góry