reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny nie pamiętam która, ale wczoraj któraś narobiła mi smaka na barszczyk [emoji56] tak też dziś zrobiłam botwinke [emoji56]taka piękna różowa delikatna zupa. Weszła mi jak nie wiem co od paru dni.. Wczoraj cały dzień bolał mnie żołądek. Nie jadłam od paru dni obiadu tylko same bułki.. A dziś w końcu zjadłam zupe [emoji56] jak miło zjeść coś nie naciągając się na wymioty [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzis znowu posłuchałam dzidziola ;) za pierwszym razem się nie udało, poszłam siku i za drugim razem odrazu znalazło [emoji3059] syn się wzruszył że ktoś żyje w moim brzuszku [emoji56] dawał rękę i pyta się kiedy będzie kopać [emoji28]
Ja wczoraj wieczorem szukałam i nie znalazłam, nawet swojego tętna nie udało sie wyszukać. Doszłam do wniosku, ze widocznie tylko rano udaje mi sie znaleźć. Rano wstałam i w ciągu 1 minuty znalazłam, teraz juz nawet nie bede probowac o innych porach, zeby sie nie irytowac.[emoji4]

reklama
Mi też pomaga zestaw Iriclean do płukania nosa, ale trzeba być systematycznym i nie wychodzić po tym przez 1-2 godziny z domu. :)
Dziękuję za polecenie, jeszcze o tym nie słyszałam, a mam często problemy z zatokami. Mąż kupił mi paracetamol w płynie, wzięłam odrobinę póki co główna przestała mnie w końcu boleć.

Zapraszamy :) rozgosc się :*
Dzięki! Czytam właśnie powoli od początku co się działo i widzę że już od razu mogę z wami przybić piątkę ☺️ Ogólnie to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat. W poniedziałek czekają mnie badania prenatalne. Zastanawiam się kiedy poznamy płeć maleństwa, nie mogę się doczekać ☺️

Dzięki! Czytam właśnie powoli od początku co się działo i widzę że już od razu mogę z wami przybić piątkę ☺️ Ogólnie to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat. W poniedziałek czekają mnie badania prenatalne. Zastanawiam się kiedy poznamy płeć maleństwa, nie mogę się doczekać ☺️
Mi na genetycznym USG nie chciała strzelać z płcią... Czekam na nifty i zobaczymy jaki wynik przyjdzie...

Hej, zapraszamy :) Ja miałam prenatalne wczoraj i już wstępnie lekarz określił, że dziewczynka, także może Tobie też coś powiedzą w pon :)

reklama
Do góry