reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

@Kundlica może napisz również post na naszej prywatnej korespondencji, odnośnie prywatnej grupy (wątku) tam przecież już są dziewczyny, które chciały, aby coś takiego powstało 😊

Udanych wizyt dziewczyny ❤

Ja jestem dziś cały czas głodna 😄, póki co waga stoi w miejscu, chyba częściej powinnam stołować się fast food 🤣

reklama
Kurczę, bo u mnie właśnie te poranne cukry się wahają :( Kilka jest takich 87-88, ale miałam też 95. Ciekawe, czy dostanę insulinę
3x z rzędu przekroczenia rano i mam zacząć brać insulinę. Dziś mam 4ty dzień ale jeszcze nie wzięłam bo było tak: 91,92,92 I dziś 93, odstawiam Glucophage i może to też być przez to. Kurde bije się z myślami, nie wiem czy przekroczenia są aż tak duże żeby się kłuć insuliną :(. Zobaczę jak to dalej będzie wyglądało, recepta czeka w szufladzie.

3x z rzędu przekroczenia rano i mam zacząć brać insulinę. Dziś mam 4ty dzień ale jeszcze nie wzięłam bo było tak: 91,92,92 I dziś 93, odstawiam Glucophage i może to też być przez to. Kurde bije się z myślami, nie wiem czy przekroczenia są aż tak duże żeby się kłuć insuliną :(. Zobaczę jak to dalej będzie wyglądało, recepta czeka w szufladzie.
Jeju, weź nie strasz :( też sobie myślę, że te przekroczenia są niewielkie, a do niedawna przecież te normy były sporo wyższe. Ja już i tak się kłuję codziennie w brzuch, to nie wiem, gdzie mam jeszcze insulinę zmieścić 🙄

U mnie było niby podejrzenie stanu przedcukrzycowego. Zaczęłam brać metfirmine to moje cukry zaczęły iść w górę... Brałam kilka m-cy, pilnowałam diety a cukier rano jak był ok 100 to na tabletkach 120... Więc odstawilam tabletki, cukier mam ok 97 i zobaczymy co dalej... Póki co mam takie mdłości, że nie wyobrażam sobie iść na krzywą...

Moje szczęście [emoji3590] 9+0
IMG_20211119_145147.jpeg

3x z rzędu przekroczenia rano i mam zacząć brać insulinę. Dziś mam 4ty dzień ale jeszcze nie wzięłam bo było tak: 91,92,92 I dziś 93, odstawiam Glucophage i może to też być przez to. Kurde bije się z myślami, nie wiem czy przekroczenia są aż tak duże żeby się kłuć insuliną :(. Zobaczę jak to dalej będzie wyglądało, recepta czeka w szufladzie.niw wi

Nie wiem jak jest u was ale lekarz mi powiedział że nie zwłoczne od wyniku jeśli wychodzi mi 91 cukru to już automatycznie w moim przypadku mam się kłuć i pod żadnym pozorem nie odstawiać insuliny skoro lekarz powiedział że brać to brać żeby dziecku nie zaszkodzić

reklama
Do góry