reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja juz po. Bobo ma jakies 2.5 cm. Serce bije.
Lekarze sa bardziej bezczelniej niz 2 lata temu. Dopytywali czy ginekolog widizalam ze chcemy dziecko i czy planowaliśmy. A co go to!? Robierasz sie z gaci i majtek przy lekarzach i studentach. Nic Ci nie powie, a na koniec czy masz pytania? Ald to Wy jestescie lekarzami 🤔 mam niesmak i musze dojść do siebie. Dobrze ze w pt ide do gin na nfz, ktora jest kolezanka mojej ordynator, to chociaz ona moze cos powie...
O kurcze, to zachowanie było lekarza do którego chodzisz prywatnie.? Kochana ja bym zmieniła tego lekarza po takim zachowaniu.. To jest ginekolog i raczej od niego oczekuję się Kultury i delikatnosci a nie.. Co za buc

reklama
Gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze!
@Bosiek a musisz mieć wizyty na patologii? Może wystarczyłoby np chodzić prywatnie do lekarza który pracuje też na patologii? No bo takie traktowanie to jest nie do przyjęcia. Poza tym z tego co rozumiem to niewiele się dowiedziałaś z tej wizyty.

No i usg prenatalne też już za mną, wszystko z dzidzią ok, chociaż na dokładniejszym sprzęcie okazała się starsza (12+2). Test Pappa też jednak zrobiłam, po rozmowie z lekarką, która robiła usg - żeby wykluczyć też te inne problemy związane bardziej z łożyskiem.
Mogę teraz trochę bardziej odetchnąć :)

O kurcze, to zachowanie było lekarza do którego chodzisz prywatnie.? Kochana ja bym zmieniła tego lekarza po takim zachowaniu.. To jest ginekolog i raczej od niego oczekuję się Kultury i delikatnosci a nie.. Co za buc
Nie. To sa ginekolodzy w poradni patologii ciazy, tam nie ma "prowadzącego" kto moze tez schodzi do poradni.

Gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze!
@Bosiek a musisz mieć wizyty na patologii? Może wystarczyłoby np chodzić prywatnie do lekarza który pracuje też na patologii? No bo takie traktowanie to jest nie do przyjęcia. Poza tym z tego co rozumiem to niewiele się dowiedziałaś z tej wizyty.
Chodze prywatnie do dr, która pracuje w szpitalu na kopernika. Ale pacjentki z patologii ciazy maja ewentualnie pierwszeństwo w dostaniu sie na oddzial patologii ciazy, a w 1 mieisac spędziłam na Ujastku - Kopernik bezpośrednio współpracuje z Ujastkiem.

Chodze prywatnie do dr, która pracuje w szpitalu na kopernika. Ale pacjentki z patologii ciazy maja ewentualnie pierwszeństwo w dostaniu sie na oddzial patologii ciazy, a w 1 mieisac spędziłam na Ujastku - Kopernik bezpośrednio współpracuje z Ujastkiem.
Czyli chodzisz tam a aby w razie konieczności przyjęli Cię na patologie na oddział? A nastawiasz się na taką opcję? To z racji nadciśnienia?

reklama
Do góry