reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko jest na szczęście dobrze. Lekarz kazał tylko się obserwować żadnych leków nie trzeba.
Dzidziuś wiercił się jak szalony. I jeszcze się dowiedziałam, że prawdopodobnie na wczesnym etapie maluch miał bliźniaka!
Ale ze jak to mial? 😱 znaczy ze juz go nie ma?

Ja juz po. Bobo ma jakies 2.5 cm. Serce bije.
Lekarze sa bardziej bezczelniej niz 2 lata temu. Dopytywali czy ginekolog widizalam ze chcemy dziecko i czy planowaliśmy. A co go to!? Robierasz sie z gaci i majtek przy lekarzach i studentach. Nic Ci nie powie, a na koniec czy masz pytania? Ald to Wy jestescie lekarzami 🤔 mam niesmak i musze dojść do siebie. Dobrze ze w pt ide do gin na nfz, ktora jest kolezanka mojej ordynator, to chociaz ona moze cos powie...

Ale dziś pospałam! Do 11 [emoji85] powodzenia an wizytach dziś dziewczyny!

@PsychoPatka91 możesz mnie dopisać na 18go na wizytę na NFZ i 6go na 10.20 na prenatalne [emoji6]
oj właśnie kurde mam ten sam problem i jak będę tak tych to do porodu będę 20 kg cięższa a i tak mam nadwage. Wczoraj się ważyłam i mi się słabo xrobilo. Dodatkowo nie mogę się załatwić w sensie robię to rzadko raz na 4 dni[emoji30] czuje się napęczniała . Plusem jest to że teraz śmigam w bluzach i legginsach i jest meeega wygodnie
Ja mam dokładnie tak samo! Nigdy nie miałam zaparć, a teraz to kosmos, czuje się ciężka i w ogóle, a na plusie już 1kg.. W chorobie schudłam a już odbijam [emoji2368] czuje się jak mały wielorybek [emoji85]

Kurde, ja korzystam z appki, bo mi działa ale nie wszystko jest ok i do nerwy mnie doprowadza, że mogę cytować tylko jeden post [emoji3064] często chciałabym więcej [emoji17]

Moja gin z Klinika mówiła, że jak najbardziej tak tylko, że w 2lub 3 trymestrze. Ja jestem zaszczepiona z mężem 2x dawkami więc trzeciej nie będziemy przyjmować. 2x mieliśmy Covida którego przeszliśmy jak lekkie przeziębienie + 2 szczepienia to myślę, że jesteśmy bezpieczni. Może co innego gdyby ta szczepionka zmieniła sklad ale on jest wciąż taki sam... To nie tak jak ze szczepiąką na grypę, że co sezon jest skład modyfikowany... To jest wciąż to samo
Co myślicie o szczepieniu na covid w ciąży ?

reklama
Do góry