Jetkaa
Fanka BB :)
A który tydzień?Całe 2cm mojego szczęścia plamienia lekkie są ale nic złego się nie dzieje. Mąż był ze mną, oboje się wzruszyliśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który tydzień?Całe 2cm mojego szczęścia plamienia lekkie są ale nic złego się nie dzieje. Mąż był ze mną, oboje się wzruszyliśmy
Ale ze jak to mial? znaczy ze juz go nie ma?Ja już po wizycie. Wszystko jest na szczęście dobrze. Lekarz kazał tylko się obserwować żadnych leków nie trzeba.
Dzidziuś wiercił się jak szalony. I jeszcze się dowiedziałam, że prawdopodobnie na wczesnym etapie maluch miał bliźniaka!
Na szczęście póki co przestało boleć także jeszcze się wstrzymam z telefonem do lekarza. Strasznie zmęczył mnie ten ból. Z chęcią bym polezakowałaMi wczoraj lekarz powiedzial ze jezeli brzuch boli chwilowo to ok. Ale jesli dluzej to jest to nie pokojace. Moze zadzwon do swojego lekarza?
To najwazniejsze ze przestalo bolec.Na szczęście póki co przestało boleć także jeszcze się wstrzymam z telefonem do lekarza. Strasznie zmęczył mnie ten ból. Z chęcią bym polezakowała
8+3A który tydzień?
Ja mam dokładnie tak samo! Nigdy nie miałam zaparć, a teraz to kosmos, czuje się ciężka i w ogóle, a na plusie już 1kg.. W chorobie schudłam a już odbijam [emoji2368] czuje się jak mały wielorybek [emoji85]oj właśnie kurde mam ten sam problem i jak będę tak tych to do porodu będę 20 kg cięższa a i tak mam nadwage. Wczoraj się ważyłam i mi się słabo xrobilo. Dodatkowo nie mogę się załatwić w sensie robię to rzadko raz na 4 dni[emoji30] czuje się napęczniała . Plusem jest to że teraz śmigam w bluzach i legginsach i jest meeega wygodnie
Też mam prenatalne 22.12.Proszę dopisz mnie na prenatalne 22.12 i kolejna wizyta 1.12
Co myślicie o szczepieniu na covid w ciąży ?