Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak mam czasami zjem za dużo a potem wiem że to było o to właśnie ,a dużoNażarłam się jak świnka coś czuje ze będe tego żałować ale było warto
toż to już nie maleństwo!A to Malenstwo, zdjecie z wczoraj.
W ogole bardzo sie wczoraj zdenerwowalam, bo wyszedl mi tragiczny wynik tsh - mam wycieta tarczyce z powodu raka-wiec bazuje tylko na euthyroxie. Zawsze wynik oscylowal mi w granicach 0,5, a wczoraj, po trzech tygodniach mialam 7,5! Oczywiscie z nerwow sie poryczalam w gabinecie, ze to bardzo zaszkodzilo dziecku, ale gin mnie uspokoil (jest tez endokrynologiem jednoczesnie), ze nie ma powodu do zmartwien, trzeba podniesc dawke i teraz biore 200, a co drugi dzien 225.takze dawka konska.
Moja uwielbia długie spacery, zwłaszcza po górach. W wakacje zrobiła 16km z nami w jeden dzien i było jej mało [emoji3526] a jeśli chodzi o wychodzenie na dwór to księżniczkę ciężko rano z łóżka ściągnąć, wręcz trzeba ją prosić żeby poszła sikać [emoji12] do jedzenia tez ja nieraz ciężko namówić.Dla mojej shih tzu liczy się aby jedzenie i spanie [emoji1787] a na dwór to tylko potrzeba i z powrotem do domu spać [emoji3526]
9+2 to 10 tydzien. Moj ginekolog tez tak liczy.Ja mam dziś 9+2 í dla mnie to 9 tydzień. Urodziłam pierwsze dziecko w 41+3i tak mam wpisane nie mam wpisane 42 tygodnia.
Mam tak samo. I to jest straszne. Ciagle mi niedobrze z glodu, ale jednoczesnie nie mam na nic ochoty. Zjadlabym w koncu cos ze smakiem. Mam nadzieje, ze juz blizej niz dalej.Jezu czy macie tak że jesteście głodne ale nie jecie bo nie możecie. No mi się tak nic nie chce jeść że nie mam siły. Z głodu pewnie
Mój też tak liczy9+2 to 10 tydzien. Moj ginekolog tez tak liczy.