reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Tez chętnie się dowiem ;) wiem że w którys sklepie getta czy calzedonia czy esotiq są jakieś ciążowe fajne z tego co koleżanka mówiła ale cena ponad 100 chyba 130 ... jakbym wiedziała że będę w tym chodzić to nie byłoby szkoda :) ważne żeby nie prześwitywały 😜
no ceny tych ciuchów ciążowych to porażka. Znalazłam fajne sztruksy i jak zobaczyłam cenę 289 zł to już mi się odwidzialo

Oo przybijam 5 we wzroście :D niestety u mnie taka waga to była jakieś 15 lat temu.... teraz ehhh choć nikt nie wierzy w moją wagę, bo jednak ma ona tą możliwość żeby się rozłożyć na te metry ;D
Całe liceum i większość studiów ważyłam 58 kg. I jak mówię ludziom, że tyle przytyłam, to się dziwią i mówią, że nie widać. Ale widać, po twarzy, brzuchu, tylku😂 prawda jest taka, że zawsze chciałam ważyć z 75 kg, ale ostatecznie stwierdziłam, że źle mi z taką masa. Teraz już nic nie zrobie. Miałam trochę nadzieję, że przy takim wzroście brzuszek będzie widoczny trochę później, ale dzisiaj już mi go ciężko wmiescic w spodnie

Czesc dziewczyny🙂 mam na imie Ania i chialabym dolaczyc do Waszego zacnego grona😉 mam termin na 10 czerwca (obecnie 10 tydzien, 9+4). Jestem po dzisiejszej wizycie, Malenstwo ma 3 cm i piekne raczki i nóżki ❤️ serduszko 174 uderzenia❤️
Jak wiekszosc z Was jestem po przejściach (mam za soba 4 ciaze biochem. i jedna poronienie w 8 tyg). Ale po tych perturbacjach udalo sie i mamy 2,5 letnia corcie (i starsza 10 letnia, ktora byla z pierwszej bezproblemowej ciazy). Dlatego mocno liczę, ze i tym razem sie uda.
Witamy Cię ❤️Ja również mam termin na 10.06

Właśnie jestem po wizycie. Jest serduszko ❤️ myślałam że się popłacze ze szczęścia. Pierwszy raz je zobaczyłam . Na chwilę obecną wszystko jest w porządku. Mam lekkie krwawienie z macicy ale nie jest niepokojące. Mam niski progesteron i być może to jest powodem. Dlatego zwiększył mi dawkę progesteronu . Mam nadzieję że już nic złego się nie wydarzy
Super ;) jaki masz progesteron?

Sprawdzałam w poprzedniej karcie ciąży, najczęściej mam wizyty co 3 tygodnie, raz nawet była przerwa 5 tygodni teraz widzę, że w podobnych tygodniach ciąży ustala mi terminy. Mam wrażenie, że gutaj w DE kobiety mają tych wizyt mnoej niż w Polsce.

Właśnie jestem po wizycie. Jest serduszko ❤️ myślałam że się popłacze ze szczęścia. Pierwszy raz je zobaczyłam . Na chwilę obecną wszystko jest w porządku. Mam lekkie krwawienie z macicy ale nie jest niepokojące. Mam niski progesteron i być może to jest powodem. Dlatego zwiększył mi dawkę progesteronu . Mam nadzieję że już nic złego się nie wydarzy
Widzisz a tak sie martwilas ❤gratulacje

reklama
Do góry