reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@Anolik - wizyta 09.11

Powodzenia na dzisiejszej wizycie! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Aniaaq - wizyta 10.11
@angeliskax - wizyta 10.11 priv
@Mimi94 - wizyta 10.11
@Katarzyna542 - wizyta 10.11
@Hmmmm - wizyta 10.11
@paxi_ab - wizyta 15.11
@Jetkaa - wizyta 15.11
@PsychoPatka91 - wizyta 16.11
@weronika9196 - wizyta 16.11
@Bosiek - wizyta 16.11 patologia ciąży
@Hankaa - wizyta 16.11
@meth - wizyta 16.11 prenatalne
@joszka - wizyta 16.11
@Gondzi_a - wizyta 16.11
@kamejka - wizyta 16.11
@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Stelle - wizyta 17.11
@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Eevee - wizyta 18.11
@DomiNikaKukakaan - wizyta 18.11
@Florestyna - wizyta 18.11
@Lilka92 - wizyta 19.11
@Bosiek - wizyta 19.11 NFZ
@TuRuda - wizyta 19.11 prenatalne
@Iza-09 - wizyta 19.11 prenatalne
@Magdalena09 - wizyta 19.11
@angeliskax - wizyta 12.11 NFZ
@Genadia - wizyta 22.11 prenatalne
@Angelr - wizyta 22.11 prenatalne
@Tiruriru1 - wizyta 23.11
@Mimi94 - wizyta 23.11 NFZ
@Katarzyna542 - wizyta 23.11
@Passtelova - wizyta 25.11 prenatalne
@Passtelova - wizyta 26.11
@MamaLama - wizyta 26.11 prenatalne
@MamaLama - wizyta 29.11
@chucherko - wizyta 29.11 prenatalne
@joszka - wizyta 30.11 prenatalne
@DomiNikaKukakaan - wizyta 02.12 prenatalne
@Eevee - wizyta 06.12 prenatalne
@Katarzyna542 - wizyta 10.12 prenatalne

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼
powodzenia dziewczyny ❤️
Ja właśnie się przerazilam widząc, że mam jutro wizytę 😱

reklama
też raz wymiotów,piersi mnie bolą czasami bardzo, kolejnego dnia mniej. Ogólnie czuje się dobrze 😊. Zobaczysz jak nas dopadnie, wtedy kiedy się nie spodziewamy 😂. Apetyt mam wilczy,jem dosłownie wszystko.

Co do zachcianek 3 dni temu zrobiłam grochówkę,której nie jadłam wieki. Ciasto drożdżowe,za którym nie przepadam wciagalam aż sie uszy trzęsły,z masełkiem! Dziś naszło mnie na rybę.
Oby nas nie dopadło haha 😄 ja też powiem Ci że wciągam wszystko, ale jakoś na konkretne rzeczy to nie mam zachcianek aż dziwne :D no może troszkę na słodkie 😃

ooo ja to mam problem ze w żadne spodnie jeansowe nie wchodzę a jak już wejdę w jakieś boyfriendy to po pół godziny tak mi brzuch pęcznieje że daje rady wytrzymać. Pozostały mi tylko legginsy 😩
Na mnie też jeansy zaczynają być za małe 🤨 wybieram się dzisiaj na zakupy chyba jakieś dresy sobie kupię 😀 zastanawiam się tylko, czy brzuch mi urósł od żarcia czy od Bobi hi hi 😉

Możesz polecić jakieś legginsy? Od wieków nie mam ich w szafie i nawet nie wiem, gdzie szukać :)
Tez chętnie się dowiem ;) wiem że w którys sklepie getta czy calzedonia czy esotiq są jakieś ciążowe fajne z tego co koleżanka mówiła ale cena ponad 100 chyba 130 ... jakbym wiedziała że będę w tym chodzić to nie byłoby szkoda :) ważne żeby nie prześwitywały 😜

reklama
Do góry