hbd7+4, to moja druga ciążaW którym jesteś tygodniu? U mnie dzisiaj 8+4 i wydaje mi się że brzuch zaczyna delikatnie wystawać
reklama
Hmmmm
Fanka BB :)
U chudych/szczupłych widać szybciej zazwyczajW którym jesteś tygodniu? U mnie dzisiaj 8+4 i wydaje mi się że brzuch zaczyna delikatnie wystawać
joszka
Przestań świrować i sìę ciesz bo jest wszystko ok[emoji3] ja 4t1d miałam bete 726, w 4t4d miałam pęcherzyk 5.3mm przy czym lekarz powiedział,że moze to jest pęcherzyk ale na ten moment nie może wykluczyć pozamacicznej. Tutaj dziewczynom potwierdzają pęcherzyki nawet 2mm, a ten 5mm nie chcial mi potwierdzić [emoji85]Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcie [emoji8] przekopałam oczywiście już pół internetu i tak lawirowałam od załamania do euforii [emoji849] zastanawiam się czy jest jakaś korelacja pomiędzy poziomem beta hcg a wielkością pęcherzyka. Bo dziwne ze niektóre dziewczyny przed osiągnięciem bety 1000 mają już pechcerzyk prawie 5mm a ja z betą ok 3tys mam ledwo 6mm [emoji849] ale znalazłam taką tabelkę i wg niej mieszczę się w normie jeszcze. Muszę teraz jakoś wyluzować i cierpliwie czekać do przyszłego wtorku [emoji120]
2 tygodnie pozniej bylo serduszko i spory zarodek [emoji4] dzisiaj 7t4d i wierze ze nadal jest ok [emoji4]
Stelle
No ja już nie umiem chyba tak pozytywnie wszystkiego rozpatrywać wierzę że wszystko będzie ok, kiedyś musi się w końcu udać dzięki za sprowadzenie na ziemięPrzestań świrować i sìę ciesz bo jest wszystko ok[emoji3] ja 4t1d miałam bete 726, w 4t4d miałam pęcherzyk 5.3mm przy czym lekarz powiedział,że moze to jest pęcherzyk ale na ten moment nie może wykluczyć pozamacicznej. Tutaj dziewczynom potwierdzają pęcherzyki nawet 2mm, a ten 5mm nie chcial mi potwierdzić [emoji85]
2 tygodnie pozniej bylo serduszko i spory zarodek [emoji4] dzisiaj 7t4d i wierze ze nadal jest ok [emoji4]
A ja dzisiaj ostatni raz jestem w pracy, lekarz wystawił mi l4 od jutra bo chciałam jeszcze zamknąć kilka spraw. Czuje się dobrze ale jak dużo w ciągu dnia podnoszę to wieczorami bardzo odczuwam brzuch. Do tego u nas trafił się przypadek covid, bostonka u dzieci i naprawdę wolę nie ryzykować
Mamafasolki
W żłobku syna jakaś masakra. Więc zastanawiam się, co dalej robić. Boję się, że w końcu coś złapię. Zobaczymy. A Tobie się nie dziwię. Jestem generalnie za pracą w ciąży, ale myślę że są zawody, gdzie nie warto ryzykować.No ja już nie umiem chyba tak pozytywnie wszystkiego rozpatrywać wierzę że wszystko będzie ok, kiedyś musi się w końcu udać dzięki za sprowadzenie na ziemię
A ja dzisiaj ostatni raz jestem w pracy, lekarz wystawił mi l4 od jutra bo chciałam jeszcze zamknąć kilka spraw. Czuje się dobrze ale jak dużo w ciągu dnia podnoszę to wieczorami bardzo odczuwam brzuch. Do tego u nas trafił się przypadek covid, bostonka u dzieci i naprawdę wolę nie ryzykować
Mamamonia88
Wydaje mi się że na koncie powinnaś mieć szczegóły ubezpieczającego tzn firmy która opłaca twoje składkiA wiesz może, jak sprawdzić to czy pracodawca w ogóle podał Cię do ZUSu, żeby oni Ci wypłacili? W sensie jest możliwość sprawdzenia tego na swoim koncie ZUSu czy pozostaje tylko kontakt telefoniczny albo osobisty?
Mamamonia88
Kochana nawet mi nie mów o żłobku....córka chodzi 3 dni i wraca z katarem i kaszlem...i tak cały październik teraz też jest w domu bo jescze trochę kaszle na mokro .. mam nadzieję ją posłać znowu w czwartek ale zobaczymy co będzieW żłobku syna jakaś masakra. Więc zastanawiam się, co dalej robić. Boję się, że w końcu coś złapię. Zobaczymy. A Tobie się nie dziwię. Jestem generalnie za pracą w ciąży, ale myślę że są zawody, gdzie nie warto ryzykować.
To napisz pismo ogólne do ZUS. Masz w dokumentach roboczych żeby podpięli ci zakładkę swiadczeniobiorca. ZUS robi to od rekiTyle, że ja mam tylko panel ogólny i panel ubezpieczonego. Nie mam panelu świadczeniobiorcy.
reklama