reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Ja myślałam że tylko lekko mi rozwierci, a się okazało że próchnica tak głęboko, że ząb do usunięcia prawdopodobnie. Póki co lekarstwo dostałam i po porodzie na zdjęcie i będziemy dalej działać. A najgorsze jest to że ten ząb mnie wgl nie bolał! Tylko mała czarna kropeczka się pojawiła i chciałam skontrolować.
Mój nie lubi leczyć kobiet w ciąży;) odesłał mnie do..
ginekologa;)

reklama
Hej dziewczyny, nieśmiało się przywitam. Miałam nie pisać nic tym razem ale to jest silniejsze 🙈 u mnie bardzo wczesna ciąża, ze świadomością że może być różnie ponieważ mam nieprawidłowy kariotyp. Dwie ciąże już straciłam, nie mam jeszcze dziecka ale urodzenie zdrowego bobasa jest teraz dla mnie największym marzeniem 🥺

Już zaczęło się u mnie panikowanie i analizowanie, bo oznaczałam bete w piątek (28 mlu/ml) i w poniedziałek (168mlu/ml) i wg wytycznych lekarza mam przyjść w poniedziałek się pokazać. Boję się że znowu ciąża okaże się pustym jajem albo serduszko zabije tylko na chwilę tak jak w przypadku pierwszej ciąży 😓 najchętniej biegałabym codziennie na USG albo na betę, choć wiem ze prawidłowe przyrosty też nie są żadna gwarancją. Ciężko mi... Tak bardzo chciałabym żeby teraz się udało ale z drugiej strony wiem ze to byłoby zbyt piękne 😞 jestem obstawiona lekami i nie pozostało mi chyba nic innego jak cierpliwie czekać

Do góry