reklama
MamaLama
Fanka BB :)
No moja godzina już jest. Przychodzi 18sta a ja ziewam jakbym nie wiem co robiła [emoji50] i jestem sztywna hihiKurde. Myślałam że zdrzemnę się po obiedzie z 15min.. Spałam ponad 2godz.. W tej ciąży okropnie spać mi się chce :/
Hmmmm
A ja się właśnie obudziłam, rozliczyłam mojego faceta (w sumie za 4.5 miesiąca się zebrało)No moja godzina już jest. Przychodzi 18sta a ja ziewam jakbym nie wiem co robiła [emoji50] i jestem sztywna hihi
Mamafasolki
Mój nie lubi leczyć kobiet w ciąży odesłał mnie do..Ja myślałam że tylko lekko mi rozwierci, a się okazało że próchnica tak głęboko, że ząb do usunięcia prawdopodobnie. Póki co lekarstwo dostałam i po porodzie na zdjęcie i będziemy dalej działać. A najgorsze jest to że ten ząb mnie wgl nie bolał! Tylko mała czarna kropeczka się pojawiła i chciałam skontrolować.
ginekologa
Hmmmm
Mnie też zaczyna boleć ząb, który w 2013 leczyłam kanałowo... HmmmMój nie lubi leczyć kobiet w ciąży odesłał mnie do..
ginekologa
Joannaa24
Haha [emoji16][emoji16][emoji16]
Mój nie lubi leczyć kobiet w ciąży odesłał mnie do..
ginekologa
Mamafasolki
Też się uśmiałam. W pierwszej ciąży normalnie prawie zemdlał na mój widok z brzuchem ale to bardzo dobry lekarz, więc pogadam 3.11 co robić i tyle...zła jestem, bo po prostu zapomniałam pójść wcześniej, a tak poszłam tuż po zapłodnieniu...Haha [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
Stelle
Hej dziewczyny, nieśmiało się przywitam. Miałam nie pisać nic tym razem ale to jest silniejsze u mnie bardzo wczesna ciąża, ze świadomością że może być różnie ponieważ mam nieprawidłowy kariotyp. Dwie ciąże już straciłam, nie mam jeszcze dziecka ale urodzenie zdrowego bobasa jest teraz dla mnie największym marzeniem
Już zaczęło się u mnie panikowanie i analizowanie, bo oznaczałam bete w piątek (28 mlu/ml) i w poniedziałek (168mlu/ml) i wg wytycznych lekarza mam przyjść w poniedziałek się pokazać. Boję się że znowu ciąża okaże się pustym jajem albo serduszko zabije tylko na chwilę tak jak w przypadku pierwszej ciąży najchętniej biegałabym codziennie na USG albo na betę, choć wiem ze prawidłowe przyrosty też nie są żadna gwarancją. Ciężko mi... Tak bardzo chciałabym żeby teraz się udało ale z drugiej strony wiem ze to byłoby zbyt piękne jestem obstawiona lekami i nie pozostało mi chyba nic innego jak cierpliwie czekać
Już zaczęło się u mnie panikowanie i analizowanie, bo oznaczałam bete w piątek (28 mlu/ml) i w poniedziałek (168mlu/ml) i wg wytycznych lekarza mam przyjść w poniedziałek się pokazać. Boję się że znowu ciąża okaże się pustym jajem albo serduszko zabije tylko na chwilę tak jak w przypadku pierwszej ciąży najchętniej biegałabym codziennie na USG albo na betę, choć wiem ze prawidłowe przyrosty też nie są żadna gwarancją. Ciężko mi... Tak bardzo chciałabym żeby teraz się udało ale z drugiej strony wiem ze to byłoby zbyt piękne jestem obstawiona lekami i nie pozostało mi chyba nic innego jak cierpliwie czekać