Eevee
Fanka BB :)
polecam roibosNo właśnie ja do tej pory piłam albo melisę albo rumianek ale dziś się złamałam i zrobilam lekka czarna z imbirem, miodem i cytryną. Powoli mam dość tych ziołowych herbatek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam roibosNo właśnie ja do tej pory piłam albo melisę albo rumianek ale dziś się złamałam i zrobilam lekka czarna z imbirem, miodem i cytryną. Powoli mam dość tych ziołowych herbatek
Nie no cudownie, a ja go dziś wrzucialam sporo do herbatyAle pewnie jak wszystko "z umiarem"
Właśnie doczytałam, że nie zaleca się więcej niż 2g imbiru dziennie w 1trymestrze ciąży, a w ostatnim może powodować skurcze macicy...
ja jestem z OlsztynaA tak z innej beczki... Z jakich miast jesteście?
No ja też lubię 3-5 plasterków wrzucić, a później je zjeśćNie no cudownie, a ja go dziś wrzucialam sporo do herbaty
Lekarz mierzył tętno?Ja jestem właśnie po wizycie u lekarza. Według usg 6+1 według aplikacji 6+4. Najważniejsze, ze serduszko bije i wszystko jest okej. Teraz tylko badania i wizyta kolejna na 28.10
Z WarszawyA tak z innej beczki... Z jakich miast jesteście?
Ja też proszę o dopisanie mam prywatna 27.10 - to juz druga na pierwszej bylam wczorajWitam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
@patkaaa98 - wizyta 14.10
@Mayred91 - wizyta 14.10 priv
Powodzenia dziewczyny, za piękne widoki
@Mayred91 - wizyta 15.10 NFZ
@Shee92 - wizyta 18.10
@Mamafasolki - wizyta 18.10
@paxi_ab - wizyta 18.10
@joszka - wizyta 18.10
@ilonaz - wizyta 19.10
@MamaLama - wizyta 20.10
@angeliskax - wizyta 22.10 NFZ
@angeliskax - wizyta 25.10 priv
@Joannaa24 - wizyta 25.10
@Eevee - wizyta 25.10
@Najra - wizyta 26.10
Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać
Mam tak samoU mnie też XD dlaczego to musi być takie wszystko niepewne?
Po poronieniu mam fioła ciągle. Sprawdzam każdy upław, codziennie po kilkanaście razy dotykam podbrzusza. Nagle się okazuje, że to nie taka prosta sprawa ta cała ciąża XD