Jetkaa
Fanka BB :)
Tak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..Ja dlaczego nie wykonałam bety po 48h?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..Ja dlaczego nie wykonałam bety po 48h?
teraz mam skierowania na badania ciążowe i mam je zrobić jutro lub w poniedziałek i też mam w tym skierowanie na betę nawet zapytałam czy mam ją powtarzać po 48h to powiedział, że nie, że odniesie się do wcześniejszych wartości.Hmmm ciekawe
Dziwny lekarz ...teraz mam skierowania na badania ciążowe i mam je zrobić jutro lub w poniedziałek i też mam w tym skierowanie na betę nawet zapytałam czy mam ją powtarzać po 48h to powiedział, że nie, że odniesie się do wcześniejszych wartości.
Łatwo powiedzieć, wiemMusisz cierpliwie czekać do kolejnego USG . Jak mi to ostatnio lekarz powiedział "tylko cierpliwość Panią uratuje" dobre myśli przyciągają dobre rzeczy spróbuj myśleć pozytywnie
Mi jeden też stwierdził, że "pani zrobi sobie bete, i powtórzy za tydzień"...Dziwny lekarz ...
to tak zrobiłam 25 i 27.09 i te dwa badania zrobiłam sama dla siebie, a później jak już byłam u lekarza to zlecił mi to badanie 8.10 bez kolejnego po 48hTak kochana. Beta powinna wykonywana być po 48h żeby nam coś mówiła..