Hmmmm
Fanka BB :)
Tak jak jaZ Warszawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak jaZ Warszawy
Ja pije, jakbym nie piła to chyba bym nic nie piła... Zrezygnowałam z kawy.Dziewczyny, pijecie normalnie czarną herbatę? Podobno nie jest wskazana w ciąży przez teinę.
Ja pije, jakbym nie piła to chyba bym nic nie piła... Zrezygnowałam z kawy.
Rzecz w tym, że ja kawy w ogole nie lubie. Wypijałam rozpuszczalna raz na tydzień, dwa. Na studiach chlonelam latte, ale w sumie teraz sobie kupiłam cappuccino. Wiec moze to bede piła. No odkąd kupiłam to wypiłam jedną. Jakaś dziwna jestem A herbatę pije 2-3 szklanki dziennie wiec też tragedii nie ma. Moze przerzucę sie na kakao, chociaż gdzies wyczytalam ze i kakao jest nie wskazane. Kurde, oszalejePolecam bezkofeinowa Zobacz załącznik 1326739
W zasadzie większość rzeczy jest niewskazanych... Ale się zdziwiłam, że aspartam w sumie w ciąży można (!)Rzecz w tym, że ja kawy w ogole nie lubie. Wypijałam rozpuszczalna raz na tydzień, dwa. Na studiach chlonelam latte, ale w sumie teraz sobie kupiłam cappuccino. Wiec moze to bede piła. No odkąd kupiłam to wypiłam jedną. Jakaś dziwna jestem A herbatę pije 2-3 szklanki dziennie wiec też tragedii nie ma. Moze przerzucę sie na kakao, chociaż gdzies wyczytalam ze i kakao jest nie wskazane. Kurde, oszaleje
Witajcie dziewczyny to mój pierwszy post w tym tym wątku mam dziś 6t3d według om. Miałam już USG i widziałam i slyszałam serduszko. Jestem mamą dwulatki z lipca 2019.
Może dać L4, ale to pewnie po USG gdzie będzie tykające serduszko (część lekarzy dopiero od tego stanu uważa ciążę za ciążę)Hej dziewczyny, witam Was bardzo serdecznie Z radością dołączę do tej grupy. Według aplikacji jestem w 4 t i 4d c a termin porodu przewidywany na 19 czerwca. To moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wizytę u ginekologa mam 26 października.
Nikomu jeszcze z mężem nie powiedIelismy, że spodziewamy się dziecka ... wolimy poczekać.
Pracuję w przedszkolu z grupą kochanych i rozbrykanych 3 latków. Zastanawiam się jak długo mogę pracować aby było to bezpieczne. Narazie czuje się dobrze ale mimo wszystko mam lekkie obawy co do wszystkich chorób, które dzieci w przedszkolu przynoszą. Zobaczę co mi powie ginekolog na wizycie.
Gratuluje! Termin masz jak mój mąż ma urodziny. Moze moje tez bedzie chcialo przyjsc po terminie i urodzi sie 19? Haha nigdy nie wiadomo!Hej dziewczyny, witam Was bardzo serdecznie Z radością dołączę do tej grupy. Według aplikacji jestem w 4 t i 4d c a termin porodu przewidywany na 19 czerwca. To moja pierwsza ciąża i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wizytę u ginekologa mam 26 października.
Nikomu jeszcze z mężem nie powiedIelismy, że spodziewamy się dziecka ... wolimy poczekać.
Pracuję w przedszkolu z grupą kochanych i rozbrykanych 3 latków. Zastanawiam się jak długo mogę pracować aby było to bezpieczne. Narazie czuje się dobrze ale mimo wszystko mam lekkie obawy co do wszystkich chorób, które dzieci w przedszkolu przynoszą. Zobaczę co mi powie ginekolog na wizycie.