Ja zaczęłam pić czerwoną, czytałam, że ma najmniej teiny. A biała, którą najbardziej lubię ma najwięcej, ale nie umiem się powstrzymaćDziewczyny, pijecie normalnie czarną herbatę? Podobno nie jest wskazana w ciąży przez teinę.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam pić czerwoną, czytałam, że ma najmniej teiny. A biała, którą najbardziej lubię ma najwięcej, ale nie umiem się powstrzymaćDziewczyny, pijecie normalnie czarną herbatę? Podobno nie jest wskazana w ciąży przez teinę.![]()
Ja nie piję, ale zwyczajnie też nie piję, wolę owocowe, ziołowe... Ale dawno e sumie nie piłamDziewczyny, pijecie normalnie czarną herbatę? Podobno nie jest wskazana w ciąży przez teinę.![]()
Ja jestem z zakopanegoA tak z innej beczki... Z jakich miast jesteście?
Ja pije czarna herbatę. Można wszystko ale z umiaremDziewczyny, pijecie normalnie czarną herbatę? Podobno nie jest wskazana w ciąży przez teinę.![]()
Ja zaczęłam pić czerwoną, czytałam, że ma najmniej teiny. A biała, którą najbardziej lubię ma najwięcej, ale nie umiem się powstrzymać![]()
No właśnie ja do tej pory piłam albo melisę albo rumianek ale dziś się złamałam i zrobilam lekka czarna z imbirem, miodem i cytryną. Powoli mam dość tych ziołowych herbatekJa zaczęłam pić czerwoną, czytałam, że ma najmniej teiny. A biała, którą najbardziej lubię ma najwięcej, ale nie umiem się powstrzymać![]()
Jak najbardziej miętowa jest wskazanaA herbatę miętowa można pic? Bo uwielbiam a teraz jak tak piszecie o herbatach to nie wiem czy to zdrowe.
Ale pewnie jak wszystko "z umiarem"Jak najbardziej miętowa jest wskazana![]()