Miałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylko
Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylko
To chyba jest w normie przyrost. Głowa do goryMiałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylko
Kochana, ale masz przecież dobry przyrost Zobacz masz ponad 100% przecież! Ja miałam 48%Miałam w pon 58.41 a dzisiaj 130 tylko
Przyrost masz normalny 48h powinno być 66% a ty masz 122% takze glowa do góry!Boże dziewczyny dziękuję w pracy jestem i coś mi się pokręciło i się załamałam w pracy
Oby krwiak sie sam wchlonal, odpoczywaj teraz ❤Ja po wizycie. Widać pęcherzyk i mam krwiaka. W pn mam przyjść na usg kontrolne
zaproponowala mi zwolnienie ale nie wzięłam. w pracy będę się oszczędzać. A jak co to wezmę wolneOby krwiak sie sam wchlonal, odpoczywaj teraz ❤
a w poprzedniej ciąży dużo później robiłam usgOby krwiak sie sam wchlonal, odpoczywaj teraz ❤