reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
trzymajcie, bo mam takiego doła od wczoraj... Nie spałam pół nocy. Wszystko przez to, że przestały mnie boleć cycki ...
Ale co Ty panikujesz z tymi piersiami... Raz bolą raz nie ... Pozatym ból jest spowodowany wysokim progesteronem zatem lepiej zrobić to niż betę ... Mnie też cycki nie bolały do dzisiaj

My tym razem chcemy trzymac w tajemnicy przynajmniej do serduszka :) no ale w niedziele na spacerze spotkaliśmy sąsiadów i tak z nimi kontynuowaliśmy spacer. Sąsiadka wie o moich poronieniach, a ze miałam rozpięty guzik w spodniach (wzdęcia akurat mnie dopadly [emoji28]) to sie podpytała czy ten odpięty guzik coś oznacza hehe. No i póki co tylko ona jedyna wie, ale to fajnie bo przynajmniej mam z kim pogoadac o moich obawach i wizytach bo sama ma 2 małych dzieci[emoji4]

My tym razem chcemy trzymac w tajemnicy przynajmniej do serduszka :) no ale w niedziele na spacerze spotkaliśmy sąsiadów i tak z nimi kontynuowaliśmy spacer. Sąsiadka wie o moich poronieniach, a ze miałam rozpięty guzik w spodniach (wzdęcia akurat mnie dopadly [emoji28]) to sie podpytała czy ten odpięty guzik coś oznacza hehe. No i póki co tylko ona jedyna wie, ale to fajnie bo przynajmniej mam z kim pogoadac o moich obawach i wizytach bo sama ma 2 małych dzieci[emoji4]
My zdecydowaliśmy, że też poczekamy chociaż do serduszka 😊

Ale co Ty panikujesz z tymi piersiami... Raz bolą raz nie ... Pozatym ból jest spowodowany wysokim progesteronem zatem lepiej zrobić to niż betę ... Mnie też cycki nie bolały do dzisiaj
Passtelova ma po prostu obawy i ja ją rozumiem. Każda z nas inaczej to przechodzi, także ma inną psychikę i inaczej sobie radzi z myślami albo nawet i nie radzi i może potrzebuje po prostu wsparcia.

reklama
U nas wie mój mąż, mój przyjaciel ksiądz, moja przyjaciółka i przez przypadek kilka osób z pracy, bo muszę załatwić zastępstwo i zaczęłam podpytywać, więc od razu ;) i nasz syn, co oznacza, że zaraz będą wiedzieli wszyscy. Na szczęście jesteśmy na wyjeździe ;)

Do góry