justyska89
Fanka BB :)
Ja tez I też jutro mam ginekologaDodam ze plamie na brązowo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez I też jutro mam ginekologaDodam ze plamie na brązowo...
a masz regularne cykle? Wiesz kiedy miałaś owulację?Cześć dziewczyny Byłam dzisiaj u ginekologa i nie wiem czy mam się cieszyć czy nie... Widać jest pęcherzyk ciążowy na USG, a spodziewałam się, że już zobaczę zarodek. Według OM, która była 21 sierpnia powinnam być w 6t2d, a wychodzi na to, że jestem prawdopodobnie w 3t.. Betę robiłam 27 września 154.9, a 1 października wynosiła 461.1 wzrost w normie. Lekarz nic więcej nie była w stanie mi powiedzieć prócz tego, że mam na siebie uważać, odpoczywać i zdrowo jeść. Teraz pozostaje mi tylko czekanie 2-3 tygodnie na kolejne USG, co jest dla mnie straszne.
Cykle trwają mniej więcej 28-32 dnia masz regularne cykle? Wiesz kiedy miałaś owulac
może masz tak późno owu jak ja. Normalnie przy takich cyklach owulacja jest ok 14 DC, ja miałam w tym udanym 18 DC (i w poprzednich nawet później, a zaznaczam, że cykle tak samo długie jak twoje). Ja idę w piątek, zobaczymy.Cykle trwają mniej więcej 28-32 dni
ja niestety nie jestem w stanie ogarnąć kiedy miałam owulację, bo nie "czuję" tego jak niektóre kobietymoże masz tak późno owu jak ja. Normalnie przy takich cyklach owulacja jest ok 14 DC, ja miałam w tym udanym 18 DC (i w poprzednich nawet później, a zaznaczam, że cykle tak samo długie jak twoje). Ja idę w piątek, zobaczymy.
dawaj znać jak beta trzymam kciukiJa też po wizycie. Z om 5tyg, a pęcherzyk malutki.. do tego mam mięśniaka w macicy... rano lecę na betę, powtórzę po 48 h i zobaczymy... moje cykle to zwykle 30 dni, teoretycznie może być bardzo młoda ciąża.. mam nadzieję, że będzie ok.