reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny byłam jakieś 2 tyg temu na prenatalnych i bardzo martwi mnie niski przepływ w lewej tętnicy...😔 Macie jakieś spostrzeżenia na ten temat ?

Załączniki

• IMG_20211214_094954.jpg
    IMG_20211214_094954.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 109
Dziewczyny byłam jakieś 2 tyg temu na prenatalnych i bardzo martwi mnie niski przepływ w lewej tętnicy...😔 Macie jakieś spostrzeżenia na ten temat ?
A lekarz podczas badania coś mówił? Moja komentowała, że wszystko jest w porządku. Może źle lekarz złapał podczas mierzenia? Kiedy masz następną wizytę?

Właśnie nic nie powiedział. Miałam teraz bardzo nerwowy okres przez te 2 tyg bo mąż byl w szpitalu i nie miałam czasu się skupić na tych wynikach badań dopiero teraz to analizuję i widzę że chyba jednak jest coś nie tak...

Na moim badaniu nawet tego nie mam.
Może dla swojego spokoju zadzwoń do swojego lekarza i zapytaj,niekiedy szukanie w internecie nie pomaga ,a człowiek tylko myśli o sie stresuje.

reklama
Rośnie mi zdrowy chłopak [emoji123]
Pappa wyszło super [emoji108]
No i ewidentnie jest chłopak a nie dziewczynka [emoji41]
Jedyne co to, cukier na czczo 107 i w czwartek idę do diabetologa i zobaczymy co dalej...
A skąd wiesz, że chłopak? Miałaś usg? :) Bo ja wlasnie odebralam wyniki, i jednak miałyśmy wszystkie racje ze tam płci nie ma więc moj ginekolog jak i ta panna to się pomylili. Chyba ze z jednostek oni potrafią czytać 😂😂

Do góry