reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Haha powiem Ci ze ja się całkiem dobrze czuje aleeee to ze nie wymiotuje to nie znaczy piekny stan 😂 może ogólnie chodzi o pojęci ze dziecko to szczęście i coś w tym jest my 2 lata staran więc nie tak hop siup tylko gwiazda kazala na siebie czekać ;)
poczekaj jak zaczną Ci puchnąć nogi i nie będziesz w stanie się ruszać tylko turlać 🤣🤣🤣

reklama
poczekaj jak zaczną Ci puchnąć nogi i nie będziesz w stanie się ruszać tylko turlać 🤣🤣🤣
Ja się cieszę, że teraz w ciąży nie przejdzie mi chodzić całe lato 🙈 u mnoe na koniec mała była taka duża, że mogłam spać tylko na plecach, do tego ucisk na przeponę i chrapalam jak dziki dzik 🤪

A kto jeszcze pracuje? Czy wszyscy są już na l4? Ja sie zastanawiam kiedy wybrać się na l4.
Ja nawet jeszcze nie powiedziałam w pracy. Planuje powiedzieć przed świetami. Na razie bede pracować dopóki kogoś znajdą na moje miejsce, potem będę musiała przeszkolić tą osobę i dopiero na L4, więc pewnie kolo marca może. Tfu tfu odpukać.

Ja o dziwo czuję się dobrze, a w poprzednich ciązach długo miałam mdlości, a tu mimo, że bliźniaki to czuję się już dobrze. Niestety już teraz dokuczają mi żylaki, które pojawily się w poprzedniej ciązy i teraz wróciły.
Muszę poprosić gina o skiegowanie do chirurga naczynioweg.

Ja 3 dawkę szczepienia mam dopiero na luty i trochę się boję szczepić.

Właśnie że dobry dziewczyny mamy termin ;) czerwiec to jeszcze tych upałów nie będzie to liczę że nie będzie źle ;) klapka sie wsunie- gorzej by byly kozaki płaszcze swetry ;) a tak czerwiec początek lata - wstrzeliłysmy się myślę najlepiej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja miałam w planach pracować minimum do Nowego Roku. Dobrze się czuje, więc mogłabym, ale to jakie cyrki zaczął odwalać pracodawca spowodowało, że wzielam L4 bez mrugnięcia okiem. Jest mi z tego powodu przykro, ale przynajmniej mam spokój i nie stresuje się tak tymi wszystkimi sytuacjami. Mam na szczęście co robić, więc na nudę nie narzekam.

Do góry