angeliskax
Moderator
To ja juz moze nie liczę na syna, bo sie jeszcze okaze ze córeczka Chociaz juz wszystko jedno, byleby zdrowe byłoJa właśnie liczyłam na dziewczynkę, a okazał się chłopak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja juz moze nie liczę na syna, bo sie jeszcze okaze ze córeczka Chociaz juz wszystko jedno, byleby zdrowe byłoJa właśnie liczyłam na dziewczynkę, a okazał się chłopak
A ktory bedzie tydzien w marcu? Bo większość lekarzy zaleca się szczepić w drugim, i tylko w drugim od 16-17 tygodnia. Do końca 2 trymestru.Ja mogę 6.12 ale mam się wstrzymać do marca. Tak mi powiedziała lekarka
Nawet moja kolezanka ktora jest w ciazy i ma termin na lipiec rozmawiala z rzecznikiem praw obywatela. Szpitale państwowe nie maja prawa zabronić porodów rodzinnych, nawet w czasie covidu. Takze ja sie bede powoływać na toMój mąż może być jutro podczas badania, podczas porodu także będzie mógł być ze mną.
Poprosiłam go, aby kupił miód bo się skończył. Kupił spadziowy, teraz to dopiero kaszkę ale może być dobry na odrywanie, lecz zdecydowanie nie na noc
W poprzedniej ciąży dałabym sobie rękę obciąć, że będzie chłopiec dobrze że nie było chętnych, nie miałabym dziś ręki, takie miałam przeczucieTo ja juz moze nie liczę na syna, bo sie jeszcze okaze ze córeczka Chociaz juz wszystko jedno, byleby zdrowe było
Współczuje . Pochwalilam się koleżance z pracy ( która właśnie pije koktajl rycynę z sokiem pomarańczowym bo 41 tc i nic ), ze lepiej się czuję i cztery dni nie wymiotowałam .Własnie zaliczyłam pierwsze rzyganko
Dlatego ja sie nie zakładam xd u mnie wszyscy nastawieni sa na córeczkę. Moja mama i meza mama takze... i mowia ze bedzie mała Amelka. a ja jak to ja "Ja wam ku**a dam Amelke "W poprzedniej ciąży dałabym sobie rękę obciąć, że będzie chłopiec dobrze że nie było chętnych, nie miałabym dziś ręki, takie miałam przeczucie
Wspolczuje... Moze na tym się zakonczy. Ja tylko dwa razy wymiotowałam. Nic więcej mi nie było. Takze moze tylko jednorazowy incydentWłasnie zaliczyłam pierwsze rzyganko