reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No właśnie nie mamy żadnego typu. Gdzieś teraz przeleciał Feliks, ale nie przywiązaliśmy się do tego imienia. Ale jest z tyłu głowy Więc na razie czekamy chyba na potwierdzenie płci na kolejnej wizycie.

W ogóle chciałam posłuchać dzisiaj serduszka i jak na złość nie mogę znaleźć. Za pierwszym razem znalazłam po 20s a teraz nic. Chyba kluczem jest nierobienie badania po kolacji, bo tylko słyszałam jak mi się ciągle coś przewala we flakach 😂
Hahaha przewalanie :D Jezu, jak to porównałaś aż teraz pomyslalam sobie o serialu the walking dead, nie wiem dlaczego haha. Chyba te flaki mnie to do tej mysli sprowadziły 😂
Też mi się takie imie podoba, ale mojemu mezu juz nie koniecznie co mnie wkurza :D on najchętniej to by miał Dominika, Andrzeja i Dominikę. No nie tym razem, nie z tą żoną 😂

No to niech sie krzywią, po takim czasie miałabym gdzieś ich reakcję. Życie nie polega an tym zeby wszystkich dookola uszczęśliwiać. My też jesteśmy ludźmi, mamy prawo byc szczesliwi. Wiec niech sie ciesza szczęściem innych, a jak nie potrafią to narazie. 😅
U mnie jak chłopiec bedzie to Aleksander 🥰
u mnie w pracy wczoraj super zareagowali, pomimo, że na koniec miesiąca jest młyn a ja wyskoczyłam z ciąża. Bez problemu dali mi kilka dni UW w grudniu i to w newralgiczne terminy, bo przed wigilią i w sylwestra. Wszyscy gratulowali 😊poczułam wielka ulgę. Dodatkowo zgodnie z kodeksem pracy, co 50 min pracy przy komputerze mam 10 min przerwy plus obiadowa, także się nie napracuję 🤣

Cześć dziewczyny. Mamy grudzień [emoji50]
NORMALNIE SZOK [emoji38] [emoji6]
Co do badań, na każdej jestem na fotelu, co miesiąc przychodzę z wynikami morfologie i mocz. Mocz mnie już rozwala, bo pH 5,5 a pierdyliard bakterii. Nic mnie jie boli, nie latam siku nie wiem, albo źle pobieram, albo sama nie wiem. Czy jak w płynie do higieny są bakterie kwasu mlekowego to one mogą wyjść jako te bakterie? Na posiewie wychodzi mi ze nie można zdiagnozować zum na podstawie danej próbki..
Chyba posłucham meza i oddam mocz do badań w placówce medicover, tam jakoś nie mają problemu z wyodrębnieniem szczegółowym [emoji2368]
Jeśli ktoś dzis wizytuje, powodzenia [emoji3]

reklama
Do góry