Jeśli u mnie będzie dziewczynka tez chciałabym dać na imię TolaU nas bedzie raczej Pola. Biore jeszcze pod uwage Liliannę. Ogolnie to najbardziej bym chciala Tolę, ale moj maz sie nie zgodzil a naszze corki dwie pozostale to Kalinka i Marika, wiec ja tam lubie dziwne imiona
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
U nas jak będzie dziewczynka to będzie Felicja [emoji7]Jeśli u mnie będzie dziewczynka tez chciałabym dać na imię Tola [emoji3059]
angeliskax
Moderator
Mojej bratowej córeczka to Tola I jak ją zdenerwuje to mowi "Tośka!" Fajna dziewczyneczka, 4latka maU nas bedzie raczej Pola. Biore jeszcze pod uwage Liliannę. Ogolnie to najbardziej bym chciala Tolę, ale moj maz sie nie zgodzil a naszze corki dwie pozostale to Kalinka i Marika, wiec ja tam lubie dziwne imiona
angeliskax
Moderator
Hahaha przewalanie Jezu, jak to porównałaś aż teraz pomyslalam sobie o serialu the walking dead, nie wiem dlaczego haha. Chyba te flaki mnie to do tej mysli sprowadziłyNo właśnie nie mamy żadnego typu. Gdzieś teraz przeleciał Feliks, ale nie przywiązaliśmy się do tego imienia. Ale jest z tyłu głowy Więc na razie czekamy chyba na potwierdzenie płci na kolejnej wizycie.
W ogóle chciałam posłuchać dzisiaj serduszka i jak na złość nie mogę znaleźć. Za pierwszym razem znalazłam po 20s a teraz nic. Chyba kluczem jest nierobienie badania po kolacji, bo tylko słyszałam jak mi się ciągle coś przewala we flakach
Też mi się takie imie podoba, ale mojemu mezu juz nie koniecznie co mnie wkurza on najchętniej to by miał Dominika, Andrzeja i Dominikę. No nie tym razem, nie z tą żonąPoprostu Pola
Anolik
tak, od początku ciąży morfologia i mocz na każdą wizytę, plus tsh w moim przypadku. Szyjkę bada też na początku każdej wizyty i potem zaprasza do USGW sensie ze zleca badanie moczu np na każda wizytę żeby miał wyniki w dniu wizyty
Anolik
u mnie w pracy wczoraj super zareagowali, pomimo, że na koniec miesiąca jest młyn a ja wyskoczyłam z ciąża. Bez problemu dali mi kilka dni UW w grudniu i to w newralgiczne terminy, bo przed wigilią i w sylwestra. Wszyscy gratulowali poczułam wielka ulgę. Dodatkowo zgodnie z kodeksem pracy, co 50 min pracy przy komputerze mam 10 min przerwy plus obiadowa, także się nie napracujęNo to niech sie krzywią, po takim czasie miałabym gdzieś ich reakcję. Życie nie polega an tym zeby wszystkich dookola uszczęśliwiać. My też jesteśmy ludźmi, mamy prawo byc szczesliwi. Wiec niech sie ciesza szczęściem innych, a jak nie potrafią to narazie.
U mnie jak chłopiec bedzie to Aleksander
MamaLama
Cześć dziewczyny. Mamy grudzień [emoji50]
NORMALNIE SZOK [emoji38] [emoji6]
Co do badań, na każdej jestem na fotelu, co miesiąc przychodzę z wynikami morfologie i mocz. Mocz mnie już rozwala, bo pH 5,5 a pierdyliard bakterii. Nic mnie jie boli, nie latam siku nie wiem, albo źle pobieram, albo sama nie wiem. Czy jak w płynie do higieny są bakterie kwasu mlekowego to one mogą wyjść jako te bakterie? Na posiewie wychodzi mi ze nie można zdiagnozować zum na podstawie danej próbki..
Chyba posłucham meza i oddam mocz do badań w placówce medicover, tam jakoś nie mają problemu z wyodrębnieniem szczegółowym [emoji2368]
Jeśli ktoś dzis wizytuje, powodzenia [emoji3]
NORMALNIE SZOK [emoji38] [emoji6]
Co do badań, na każdej jestem na fotelu, co miesiąc przychodzę z wynikami morfologie i mocz. Mocz mnie już rozwala, bo pH 5,5 a pierdyliard bakterii. Nic mnie jie boli, nie latam siku nie wiem, albo źle pobieram, albo sama nie wiem. Czy jak w płynie do higieny są bakterie kwasu mlekowego to one mogą wyjść jako te bakterie? Na posiewie wychodzi mi ze nie można zdiagnozować zum na podstawie danej próbki..
Chyba posłucham meza i oddam mocz do badań w placówce medicover, tam jakoś nie mają problemu z wyodrębnieniem szczegółowym [emoji2368]
Jeśli ktoś dzis wizytuje, powodzenia [emoji3]
weronika9196
Aktywna w BB
Dziewczyny ile gram miały wasze bobaski na pierwszym badaniu prenatalnym ?
reklama