reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Tylko, ze półpasiec atakuje pol strony, a on ma symetrycznie. Coraz więcej na dloni, twarzy, głowy i nogach już a nie stopach więc ani to ani to. Podejrzewam ospe wietrzną, bo nigdy nie chorował. 😒

No, hm to przeginka jesli chodzi o zakupy dla dzieciątka:( Moje tez pierwsze, i tez myslalam ze bede taka matka wariatka, ale jednak nie bede hahaha. O, pierworodny w postaci dziecka, wnuka uhu, bedzie rozpieszczany 🥰😍

U mnie to bedzie 4 wnuk/czka, i to najmłodsze o 20 lat 😂
Właśnie jedna strona od pasa w górę...
Zobacz co lekarz powie.

Mojego znajomego też tak zaatakowała
Inne podziały wśród znajomych prawa/lewa... Przód/tył - i to nadal były półpaśće.

reklama
Ja stwierdziłam, że jak dotrwamy do kwietnia, to córeczkę wyślę ma rejs po ciucholandach po ciuszki dla malucha :) dla niej to będzie chyba najwspanialsza rzecz 🤣 jest tak ogarnięta, ze spokojnie we wszystkim mogę na niej polegać ♥️ Gdyby jeszcze okazało się, ze będzie siostra, to będzie szaleństwo :) niestety mąż pozbył się rzeczy po starszakach, ja tez cześć puściłam dalej i te najmniejsze trzeba będzie skompletować. Młodzi tez mieli szyte przeze mnie/z ciuchów lub po kimś :)

Ja stwierdziłam, że jak dotrwamy do kwietnia, to córeczkę wyślę ma rejs po ciucholandach po ciuszki dla malucha :) dla niej to będzie chyba najwspanialsza rzecz 🤣 jest tak ogarnięta, ze spokojnie we wszystkim mogę na niej polegać ♥️ Gdyby jeszcze okazało się, ze będzie siostra, to będzie szaleństwo :) niestety mąż pozbył się rzeczy po starszakach, ja tez cześć puściłam dalej i te najmniejsze trzeba będzie skompletować. Młodzi tez mieli szyte przeze mnie/z ciuchów lub po kimś :)
A ile córa ma lat? Mnie rodzice do dzisiaj wypominają jak płakałam ze szczęścia kiedy dowiedziałam się ze bede mieć młodsza siostrę. Ja sama miałam wtedy 10 lat 😁 jak wracaliśmy już wszyscy samochodem ze szpitala do domu to płakałam i powtarzałam ze nie mogę w to uwierzyć 🙈 później były jakieś kryzysy siostrzane i rodzice zawsze się śmiali ze przecież tak marzyłam o siostrze 😜

Ale sama mam zamiar kupować trochę ubranek w lumpeksie, wiem jakie perełki kuzynka wynajdywała dla swojego pierwszego dziecka. Po wypraniu wyglądały jak nowe ☺

A ile córa ma lat? Mnie rodzice do dzisiaj wypominają jak płakałam ze szczęścia kiedy dowiedziałam się ze bede mieć młodsza siostrę. Ja sama miałam wtedy 10 lat 😁 jak wracaliśmy już wszyscy samochodem ze szpitala do domu to płakałam i powtarzałam ze nie mogę w to uwierzyć 🙈 później były jakieś kryzysy siostrzane i rodzice zawsze się śmiali ze przecież tak marzyłam o siostrze 😜

Ale sama mam zamiar kupować trochę ubranek w lumpeksie, wiem jakie perełki kuzynka wynajdywała dla swojego pierwszego dziecka. Po wypraniu wyglądały jak nowe ☺
Córeczka ma 11 lat :)

Dziękuję! Zamówione zobaczymy, co to będzie.

U nas dobre i źle wieści. Dzidziuś ok, 7 cm. Lekarz nie daje zdjęć, ale malec machał rączkami i nóżkami.
Niestety, ale wylądowaliśmy na kwarantannie. Ja jestem skierowana na jutro, mąż czeka. Także wszystkie plany pokrzyżowane. :(
Trzymajcie się zdrowo !!!!!

Dziewczyny, czy podczas waszych USG genetycznych każda ktora już miała lekarz mniej więcej określił płeć dziecka?

reklama
Do góry