reklama
MamaLama
Fanka BB :)
Mam nadzieję. Mąż widział tylko zdjęcia od naszego gina, z każdej wizyty 1.Dają, dają [emoji6] Na prenatalnych dają masę zdjęć z wizyty
Wczoraj mnie pytał, kiedy będzie można czuć ruchy maluszka na zewnątrz. A to jeszcze sporo czasu.
Mówimy o maleństwie on, bo mamy wrażenie, że jednak chłopczyk tam jest.. niebawem będziemy wiedzieć [emoji3][emoji173]
jul252
Oooo prowadzisz ciążę w luxmedzie? Ja nie i zastanawiam się czy mimo wszystko na kartę ciąży w luxmedzie mogę sobie wykonywać badania np z krwi? Orientujesz się może?U mnie w luxmed jest tak że jak nie ma w mieście to biorę fakturę i mi wracają całość jak mam coś w pakiecie
Dzieki napewno skorzystamSeriale np:Sprzątaczka,Workin moms, good girls, sposób na morderstwo,the 100, znaki, lockey &key,Emily in Paris,gambit królowej,prokurator,new Amsterdam,niewinny,kasztanowy ludzik,ty, sky rojo, oczywiście dom z papieru, i długo mogę wymieniać zależy co lubisz. Filmy też fajne mają jak Ojcostwo np tak na szybko mówiąc pierwsze z brzegu.
Mamamonia88
Hejka mam prośbę podeśle mi ktoś link do czerwcowe mamusie
Aktualizuje dane ...
Byłam dziś na wizycie z USG 11+6 dzidziuś nadrobił kilka dni
Migneło nam przed oczami co nie co u naszej dzidzi więc mamy na 90% synka
3.12 badanie prenatalne więc pewnie już będzie 99% pewności
Czuję się dobrze tylko nie mam kiedy was nadrobić bo pracuje głównie na odpoludnia
Dziś mam wolne więc staram się nadrobić
Aktualizuje dane ...
Byłam dziś na wizycie z USG 11+6 dzidziuś nadrobił kilka dni
Migneło nam przed oczami co nie co u naszej dzidzi więc mamy na 90% synka
3.12 badanie prenatalne więc pewnie już będzie 99% pewności
Czuję się dobrze tylko nie mam kiedy was nadrobić bo pracuje głównie na odpoludnia
Dziś mam wolne więc staram się nadrobić
Mama_n.s.
prowadzę głównie na NFZ ale mój lekarz ma podpisane też z Luxmed więc dał mi skierowanie bo mam to w pakiecie. My mamy wydruk co mamy w pakiecie swoim zawarte. Mąż w pracy takie coś dostał każde badanie rozpisane i jaki lekarz też. Na luxmed chodzę do endo i do diabetologa tylko i wylacznie.Oooo prowadzisz ciążę w luxmedzie? Ja nie i zastanawiam się czy mimo wszystko na kartę ciąży w luxmedzie mogę sobie wykonywać badania np z krwi? Orientujesz się może?
A badania krwi czy nawet wymaz z nosa córce kiedyś robiłam i tam gdzie oni mieli podpisane z placówką nie chcieli 8 miesięcznej wtedy dziewczynce pobrać patyczkiem z nosa wymazu więc pobrali gdzie indziej a ja im wysłałam fakturę i oddali mi kasę cała na konto
Mamamonia88
Dają nawet kilka zdjęć i wydruk z pomiaramiDziewczyny po prenatalnych- czy z prenatalnych dają zdjęcie malucha?
Sylwestrowa
Wejdź z mężem na badania prenatalne, u mnie lekarze nie robili problemu mimo pandemii. Na zwykle wizyty u gina nie biorę męża do środa, ale na trzech prenatalnych był i widział młodegoMam nadzieję. Mąż widział tylko zdjęcia od naszego gina, z każdej wizyty 1.
Wczoraj mnie pytał, kiedy będzie można czuć ruchy maluszka na zewnątrz. A to jeszcze sporo czasu.
Mówimy o maleństwie on, bo mamy wrażenie, że jednak chłopczyk tam jest.. niebawem będziemy wiedzieć [emoji3][emoji173]
Na zdjęciach to nie to samo, im bardziej będzie „przypominał człowieka” tym z większym rozczuleniem mąż patrzał na monitor.
Ps My byliśmy pewni, ze będzie dziewczynka - każdy mi tak wróżył, sama jakoś „czułam”, ze będzie Ona a tu chłopczyk zaraz przyjdzie na świat
reklama
MamaLama
Jak dostanę film to męża będę musiała reanimować bo padnie z radosci [emoji3]A po prenatalnych zawsze dostawaliśmy dużo zdjęć +film z całości