reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Melduję się! Mały człowiek ma 2,86cm i jest mała wiercipięta
emoji7.png
usg wciąż o 1 dzień przed OM
emoji6.png

Czuje jak ze mnie stres schodzi.. Niby byłam ok, ale jednak 5 wizyt w WC przed wizyta i nagła senność po mówią mi, że trzymała mnie adrenalina
emoji23.png
Zobacz załącznik 1338062
Ooo Cześć maluszku ;) u nas dziś 2,88cm także idziemy leb w leb ;) tez Ci robił usg przez brzuch? Niech rosną zdrowo serduszka ❤✊

Cześć dziewczyny. Udało się :-) termin mam na 13.06 wszystkie badania ok. Na wizycie wszystko ok. Ale cos nie daje mi spokoju. Mam pracę siedzącą i po całym takim dniu czasami jak wracam do domu przy chodzeniu strasznie boli mnie ppdbrzusze przy każdym kroku odczuwam ból potem przechi. I np za 2 tyg znow się powtórzy. Od czego to może być czy ktoś tez tak ma. Strasznie nie daje mi to spokoju.

Jestem po i az ze szczęścia nie wiem co mam począć. Dzidziol na 3,13 cm. Puls 168. Wyniki krew mocz wszystko super jedyna notatka to nadplytkowosc.
Z USG 10+0 z om 10+1. Zaraz oszaleję z nadpobudliwości.
Aaaa i jeszcze dobra wiadomość krwiak się wchłania i jest mniejszy ❤️❤️❤️❤️ mam nadzieję że to już z górki.

Załączniki

• IMG_2377.jpg
    IMG_2377.jpg
    129,4 KB · Wyświetleń: 72
Jestem po i az ze szczęścia nie wiem co mam począć. Dzidziol na 3,13 cm. Puls 168. Wyniki krew mocz wszystko super jedyna notatka to nadplytkowosc.
Z USG 10+0 z om 10+1. Zaraz oszaleję z nadpobudliwości.
Aaaa i jeszcze dobra wiadomość krwiak się wchłania i jest mniejszy ❤️❤️❤️❤️ mam nadzieję że to już z górki.
Rośnie jak na drożdżach bombelek ❤❤ u nas też serduszko dzis 166 , dzidziol trochę mniej urósł jak u Ciebie ale i tak wszystko książkowo ;) z usg 9+5 z om 9+6 :)) oby więcej takich informacji 😍

Rośnie jak na drożdżach bombelek ❤❤ u nas też serduszko dzis 166 , dzidziol trochę mniej urósł jak u Ciebie ale i tak wszystko książkowo ;) z usg 9+5 z om 9+6 :)) oby więcej takich informacji 😍
ja się zaskoczyłam że tak urósł. W takim tempie to że 4500 będzie wazyc 😂😂😂aż strach. Teraz jeszcze tę prenatalne i będę już zupełnie spokojna

reklama
Hej kochane proszę poradzicie mi jak to wygląda bo szczerze mówiąc jestem zielona w tych sprawach.
Jestem na końcówce 3mies ciąży i kończy mi się umowa na czas określony z dniem 31.12.2021r Wiem że pracodawcy obowiązkiem jest przedłużyć mi umowę do końca porodu no chyba że pracodawca będzie chciał mi dać kolejną umowę na czas nie określony z dobrej woli. Ale rozchodzi mi się o to czy na koniec umowy muszę dostarczyć jakieś oświadczenie pracodawcy od swojego lekarza prowadzącego w którym tyg jestem .
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 🙂

Do góry