reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny, a czy któraś z Was też ma taki niski puls? Ja przed ciążą miałam często 55-60 i myślałam, że teraz będzie wyższy, ale jest praktycznie to samo [emoji848]
Ja mam notorycznie z tym problem. Na codzień książkowe, a w ciąży leci mi na łeb na szyję i strasznie dyskwalifikuje mnie z zycia [emoji17]

@Maria. Pomimo Twojej wrogości ogromnie Ci współczuję.. Żadna z nas nie zasłużyła na taki finał ciąży, a niestety wciąż się to przytrafia [emoji17] myślę, że jeśli po czasie zerknęłabys na nasze posty to zobaczyłabyś je jednak z innej perspektywy, bo nikt Cię tu źle nie potraktował, a już na pewno nie gorzej niż inne dziewczyny. To Ty byłaś dla nas nieprzyjemna... Życzę Ci szybkiego powrotu do siebie i zdrowego bobasa jak najszybciej! [emoji3590]

reklama
No ja jeszcze czekam na wyniki moczu itp, wiec jeszcze nie wiem jakie mam. Mam jedynie nadzieje ze lekarz wezmie pod uwagę ze byłam chora i da mi dietę! 😆

A czy Wy też dziewczyny tak biegacie co chwilę sikać? Bo ja co 10minut i się zastanawiam czy to normalne, czy to nie przypadkiem przez te bakterie.

A czy Wy też dziewczyny tak biegacie co chwilę sikać? Bo ja co 10minut i się zastanawiam czy to normalne, czy to nie przypadkiem przez te bakterie.
Ja chodzę rzadko sikać, tzn tak normalnie. Wszystkie piszecie o tych częstych wizytach w toalecie a ja nie odczuwam takiego parcia na pęcherz 🙈 ciekawe od czego to zależy

Ja jestem ciekawa czy na krzywa pójdę. 😂😂😂 Bo glukoza 91 i czy będę powtarzać różyczkę bo mam przeciwciała bo przechodziłam milion lat temu.
No i nam płytki krwi ponad normę a to podobno też nie dobrze i niby biorę acard ale wynik i tak kiepski

reklama
Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło
Przestań. Współczujemy Ci naprawdę. My możemy mówić czy pisać wiele, ale Ty masz swoje przeczucia i widocznie skonsultowałaś to więc nie wiem o co do nas masz pretensje.
Współczujemy Ci. Nie bedziemy przepraszać, bo nie mamy za co.

Do góry