reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny, a czy któraś z Was też ma taki niski puls? Ja przed ciążą miałam często 55-60 i myślałam, że teraz będzie wyższy, ale jest praktycznie to samo [emoji848]
Ja mam notorycznie z tym problem. Na codzień książkowe, a w ciąży leci mi na łeb na szyję i strasznie dyskwalifikuje mnie z zycia [emoji17]

@Maria. Pomimo Twojej wrogości ogromnie Ci współczuję.. Żadna z nas nie zasłużyła na taki finał ciąży, a niestety wciąż się to przytrafia [emoji17] myślę, że jeśli po czasie zerknęłabys na nasze posty to zobaczyłabyś je jednak z innej perspektywy, bo nikt Cię tu źle nie potraktował, a już na pewno nie gorzej niż inne dziewczyny. To Ty byłaś dla nas nieprzyjemna... Życzę Ci szybkiego powrotu do siebie i zdrowego bobasa jak najszybciej! [emoji3590]

reklama
No ja jeszcze czekam na wyniki moczu itp, wiec jeszcze nie wiem jakie mam. Mam jedynie nadzieje ze lekarz wezmie pod uwagę ze byłam chora i da mi dietę! 😆

A czy Wy też dziewczyny tak biegacie co chwilę sikać? Bo ja co 10minut i się zastanawiam czy to normalne, czy to nie przypadkiem przez te bakterie.

A czy Wy też dziewczyny tak biegacie co chwilę sikać? Bo ja co 10minut i się zastanawiam czy to normalne, czy to nie przypadkiem przez te bakterie.
Ja chodzę rzadko sikać, tzn tak normalnie. Wszystkie piszecie o tych częstych wizytach w toalecie a ja nie odczuwam takiego parcia na pęcherz 🙈 ciekawe od czego to zależy

Ja jestem ciekawa czy na krzywa pójdę. 😂😂😂 Bo glukoza 91 i czy będę powtarzać różyczkę bo mam przeciwciała bo przechodziłam milion lat temu.
No i nam płytki krwi ponad normę a to podobno też nie dobrze i niby biorę acard ale wynik i tak kiepski

reklama
Nie krępuj się. Tak świetnie wam to ostatnio szło
Przestań. Współczujemy Ci naprawdę. My możemy mówić czy pisać wiele, ale Ty masz swoje przeczucia i widocznie skonsultowałaś to więc nie wiem o co do nas masz pretensje.
Współczujemy Ci. Nie bedziemy przepraszać, bo nie mamy za co.

Do góry