reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No niech tylko sprobuje, nie radzę się stawiać [emoji23] Macie moze jakieś odczucia albo intuicje co bedzie?
Ja nie chce sie nastawiać, ale cos czuje ze bedzie chłopiec [emoji2960]
Myślę że wszystkie dzieci na swój sposób to aniołki [emoji4]
Ja nie wiem czemu od samego początku czuje podświadomie że to chłopiec, za to mój mąż że dziewczynka, pewnie czeka na swoją pierwszą córeczkę tatusia [emoji16] ale szczerze nie jest ważna dla mnie jaka to będzie płeć, bo długo czekamy na tego maluszka i wszystko nam jedno czy syn czy córka [emoji3059]

aleeee wiem że powtarza się takie badania jak igg wyjdzie wysokie i teraz się zastanawiam czy mi uwierzy doktor na słowo 😂😂😂
Ja wiem ze panikowała moja koleżanka a się okazało że za naszych czasów już były szczepionki i jest zaszczepiona :) ale może Ty przeszłaś szybciej , hmmm no to Ci nie odpowiem ja mam po szczepieniu za dziecka wynik 30 a powyżej 10 jest niereaktywny ;)

Niby kiedy byłam nieprzyjemna? Wcześniejszy komentarz owszem ale wcześniej żadnego złego słowa o was nie powiedziałam . Wręcz przeciwnie. To wy na mnie naskoczyłyście chłodem a ja zwyczajnie odeszłam stąd bo widziałam jak bardzo się na mnie nakręciłyście. I uwierzcie te komentarze nie były przyjemne z waszej strony. Można było napisać zwyczajnie słowem a nie w arogancki sposób
Maria, zostaw już. Każda z nas która jest po stratach rozumie Twój ból i złość. Ale co chcesz teraz zyskać? Pisząc to wszystko. Czujesz się lepiej, albo Ci ulżyło? Daj temu wszystkiemu spokój i nie karz się teraz dziewczynom denerwować! Ja się nie udzielałam to Twoich wpisuj ale teraz przeginasz. Więc odejdź z grupy i zajmij się sobą! Twoja Psychika tego potrzebuje, każdy stratę przechodzi inaczej ale to nie powód aby tak tu wyzywać!

Myślę że wszystkie dzieci na swój sposób to aniołki [emoji4]
Ja nie wiem czemu od samego początku czuje podświadomie że to chłopiec, za to mój mąż że dziewczynka, pewnie czeka na swoją pierwszą córeczkę tatusia [emoji16] ale szczerze nie jest ważna dla mnie jaka to będzie płeć, bo długo czekamy na tego maluszka i wszystko nam jedno czy syn czy córka [emoji3059]
No takie same podejscie mamy z mezem, ale jednak intuicja i podświadomość maja coś do tego ze dobrze się wyczuwa. Moja kolezanka od początku czula ze dziewczynka, i wlasnie dowiedziala się 3 tygodnie temu ze dziewczynka. Termin jej sie przesunął na 26 kwietnia z 6 maja. :o

reklama
Do góry