reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
No niech tylko sprobuje, nie radzę się stawiać [emoji23] Macie moze jakieś odczucia albo intuicje co bedzie?
Ja nie chce sie nastawiać, ale cos czuje ze bedzie chłopiec [emoji2960]
Myślę że wszystkie dzieci na swój sposób to aniołki [emoji4]
Ja nie wiem czemu od samego początku czuje podświadomie że to chłopiec, za to mój mąż że dziewczynka, pewnie czeka na swoją pierwszą córeczkę tatusia [emoji16] ale szczerze nie jest ważna dla mnie jaka to będzie płeć, bo długo czekamy na tego maluszka i wszystko nam jedno czy syn czy córka [emoji3059]

aleeee wiem że powtarza się takie badania jak igg wyjdzie wysokie i teraz się zastanawiam czy mi uwierzy doktor na słowo 😂😂😂
Ja wiem ze panikowała moja koleżanka a się okazało że za naszych czasów już były szczepionki i jest zaszczepiona :) ale może Ty przeszłaś szybciej , hmmm no to Ci nie odpowiem ja mam po szczepieniu za dziecka wynik 30 a powyżej 10 jest niereaktywny ;)

Niby kiedy byłam nieprzyjemna? Wcześniejszy komentarz owszem ale wcześniej żadnego złego słowa o was nie powiedziałam . Wręcz przeciwnie. To wy na mnie naskoczyłyście chłodem a ja zwyczajnie odeszłam stąd bo widziałam jak bardzo się na mnie nakręciłyście. I uwierzcie te komentarze nie były przyjemne z waszej strony. Można było napisać zwyczajnie słowem a nie w arogancki sposób
Maria, zostaw już. Każda z nas która jest po stratach rozumie Twój ból i złość. Ale co chcesz teraz zyskać? Pisząc to wszystko. Czujesz się lepiej, albo Ci ulżyło? Daj temu wszystkiemu spokój i nie karz się teraz dziewczynom denerwować! Ja się nie udzielałam to Twoich wpisuj ale teraz przeginasz. Więc odejdź z grupy i zajmij się sobą! Twoja Psychika tego potrzebuje, każdy stratę przechodzi inaczej ale to nie powód aby tak tu wyzywać!

Myślę że wszystkie dzieci na swój sposób to aniołki [emoji4]
Ja nie wiem czemu od samego początku czuje podświadomie że to chłopiec, za to mój mąż że dziewczynka, pewnie czeka na swoją pierwszą córeczkę tatusia [emoji16] ale szczerze nie jest ważna dla mnie jaka to będzie płeć, bo długo czekamy na tego maluszka i wszystko nam jedno czy syn czy córka [emoji3059]
No takie same podejscie mamy z mezem, ale jednak intuicja i podświadomość maja coś do tego ze dobrze się wyczuwa. Moja kolezanka od początku czula ze dziewczynka, i wlasnie dowiedziala się 3 tygodnie temu ze dziewczynka. Termin jej sie przesunął na 26 kwietnia z 6 maja. :o

reklama
Do góry