reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

To tylko się cieszyc ze nie masz dokuczających objawow a krzywej sama sie boję [emoji28] moze sobie wrzuc do torebki jakiegos banana/bułke/batona zeby od razu po badaniu cos wrzucic na ząb jak tak glód Cię męczy [emoji4]
No bede musiała.. teraz wlasnie wracam do domu by szybko zjesc i do pracy lece. Jakos te dni lecą 😅

reklama
Wlasnie czekam na pobranie krwi :D dwie osoby przede mną wiec jakoś to pójdzie! Ale mi tak nie dobrze z głodu, że aż... mam ochotę wymiotować. Nie wiem jak ja przetrwam krzywą jeśli będzie trzeba zrobić [emoji849]
Jak tam, jak samopoczucie? U mnie zadnycy objawow poza zmęczeniem, ale to dobrze! Fajnie tak lekko przechodzić tą ciąże. [emoji4]
Powodzenia na badaniach, ja też z tych bezobjawowych i bardzo się cieszę [emoji3526]
Krzywa robiłam w lutym i też się obawiałam że z głodu ładne ale jakoś dałam radę, po pierwszej godzinie już nie myślisz o jedzeniu [emoji12] ale możesz coś wziąć ze sobą i od razu po badaniu zjeść [emoji3526]

Powodzenia na badaniach, ja też z tych bezobjawowych i bardzo się cieszę [emoji3526]
Krzywa robiłam w lutym i też się obawiałam że z głodu ładne ale jakoś dałam radę, po pierwszej godzinie już nie myślisz o jedzeniu [emoji12] ale możesz coś wziąć ze sobą i od razu po badaniu zjeść [emoji3526]
Wiesz, jak się nie bylo w ciazy to ja tez dawałam rade normalnie na takich badaniach. Ja przed ciaza moglam wcale nie jesc śniadan. Teraz musze coś przegryźć ale i tak o 12 znow glodna jestem 😅 Na wieczór juz odpuszcza. Co dziwne bo ja na wieczór uwielbiałam jesc.

Wiesz, jak się nie bylo w ciazy to ja tez dawałam rade normalnie na takich badaniach. Ja przed ciaza moglam wcale nie jesc śniadan. Teraz musze coś przegryźć ale i tak o 12 znow glodna jestem [emoji28] Na wieczór juz odpuszcza. Co dziwne bo ja na wieczór uwielbiałam jesc.
No w sumie racja [emoji16] chociaż ja o dziwo są dni że wogole nie jestem głodna i nie chce mi się nic jeść, a są takie że faktycznie co godzinę w brzuchu mi burczy [emoji12] ale zjem obiad i już do wieczora nic mi się nie chce jeść [emoji1745]

Witam 🤰🏽🤰🏽

Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem 😊

@zaskoczONA - wizyta 17.11 prenatalne
@Stelle - wizyta 17.11

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki! ✊🏼☀️

@Paulina_N - wizyta 18.11
@Hmmmm - wizyta 18.11 usg genetyczne
@Eevee - wizyta 18.11
@DomiNikaKukakaan - wizyta 18.11
@Florestyna - wizyta 18.11
@Kundlica - wizyta 18.11 NFZ
@Lilka92 - wizyta 19.11
@Bosiek - wizyta 19.11 NFZ
@TuRuda - wizyta 19.11 prenatalne
@Iza-09 - wizyta 19.11 prenatalne
@Magdalena09 - wizyta 19.11
@PsychoPatka91 - wizyta 19.11
@angeliskax - wizyta 12.11 NFZ
@Genadia - wizyta 22.11 prenatalne
@Angelr - wizyta 22.11 prenatalne
@PsychoPatka91 - wizyta 22.11
@Aniaaq - wizyta 22.11 prenatalne
@Tiruriru1 - wizyta 23.11
@Mimi94 - wizyta 23.11 NFZ
@Katarzyna542 - wizyta 23.11
@Aga0502 - wizyta 24.11 prenatalne
@Passtelova - wizyta 25.11 prenatalne
@Marta509 - wizyta 25.11 prenatalne
@Hankaa - wizyta 25.11
@Passtelova - wizyta 26.11
@MamaLama - wizyta 26.11 prenatalne
@MamaLama - wizyta 29.11
@chucherko - wizyta 29.11 prenatalne
@Lovemetender - wizyta 29.11 prenatalne
@Lunka85 - wizyta 29.11
@joszka - wizyta 30.11 prenatalne
@Anolik - wizyta 30.11 prenatalne
@Aniaaq - wizyta 01.12
@DomiNikaKukakaan - wizyta 02.12 prenatalne
@Eevee - wizyta 06.12 prenatalne
@mfifi04 - wizyta 06.12 prenatalne
@Kundlica - wizyta 06.12 prenatalne
@Aga0502 - wizyta 08.12
@Jetkaa - wizyta 09.12 prenatalne
@guziczek80 - wizyta 10.12 prenatalne
@Bosiek - wizyta 10.12 prenatalne
@Bosiek - wizyta 14.12 patologia ciąży
@Hankaa - wizyta 14.12 prenatalne
@Katarzyna542 - wizyta 17.12 prenatalne
@Aniaaq - wizyta 22.12 prenatalne
@Lunka85 - wizyta 22.12 prenatalne

Za bety do nieba i za Kropki, aby zechciały z nami zostać ✊🏼✊🏼

No w sumie racja [emoji16] chociaż ja o dziwo są dni że wogole nie jestem głodna i nie chce mi się nic jeść, a są takie że faktycznie co godzinę w brzuchu mi burczy [emoji12] ale zjem obiad i już do wieczora nic mi się nie chce jeść [emoji1745]
No to tez tak często mam wlasnie ze po obiedzie nie mam potrzeby. A tesciowa z mezem nie rozumieją tego 😅 bo ona jadla i jadla. A jak opowiada ze przytyła jak słonica to ja mam ochotę odpowiedzieć ze ja nie mam zamiaru byc słonicą ale wiem ze byłoby to z mojej strony wredne 😅

Też trzymam za was kciuki 🙂 u nas wizyta we wtorek. Jakoś te kilka tygodni przetrwałam to i 6 dni dam radę. Wrzuciłam na pełen luz, dziś 8+5. Chyba te jestem bardziej bezobjawowa, czasami mnie zemdli, piersi dadzą o sobie znać raz mniej raz więcej , jedyny minus to spanie i ciągle zmęczenie i wstawanie na siku. Czuje się dobrze. Oby cała taka była. Ten największy strach już mi minął, przestałam doszukiwać się i gdybać. Jestem dobrej myśli. Jeszcze nie mam za dużo do powiedzenia,dopiero za tydzień mogę coś więcej rzec na temat badań, będę miała uzupełniona książeczkę ciąży i zapytam o badania prenatalne. Jestem trochę mniej aktywna, ale nie wyrzucajcie mnie 🤣 nadrabiam posty ile mogę, czasem nawet na jedno oko 😋

reklama
A który masz tydzień? I jaki detektor zakupiłaś? Też już powoli się rozgladam 😇
Kup , sobie kup mnie detektor uspokaja i jak dobrze się wyszuka to słychać serduszko ❤ a jesteśmy w tym samym tyg :) jak nie mam objawów i jakoś już czarne myśli to sprawdzam kupiłam żel usg I moze nie pokazuje mi dokładnie ilość uderzeń bo jeszcze za wcześnie ale ważne z słychać 🤗

Do góry