Magdalena09
Fanka BB :)
Ja mam też shitzu, taka nasza psia córcia. Nigdy nie chciałam tej rasy, a teraz sobie nie wyobrażam życia bez niej [emoji7] chcieliśmy żeby to był taki typowy pluszak, pies do przytulania [emoji12] i tak ja od małego uczyliśmy, udało nam się i mamy nasza kochana maskotkę w domu [emoji3526] ma dopiero 2 lata więc jeszcze maluch i napewno się dogada z dzidziusiem [emoji3059]Zazdroszczę Wam dziewczyny tych piesków [emoji30] ja za dziecka miałam wspaniałego kundelka, po jej odejściu rodzice kupili ShihTzu ale jak zamieszkałam z mężem to cholernie za nią tęsknię [emoji85] czasami się śmieje że nawet bardziej niż za rodzicami i siostrą [emoji16] na szczęście blisko mieszkamy więc często u nich bywam. Teraz rozważaliśmy zakup psa, braliśmy pod uwagę goldena ale mieszkamy na blokach a jednak te psy potrzebują dużo ruchu [emoji85] mąż na małego się nie zgodzi i jestem w punkcie wyjścia [emoji2356] na zakup psa pozwolimy sobie dopiero jak wyremontujemy dom po dziadkach ale to dopiero za jakieś 2 lata najwcześniej