reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Od rana odbijało mi się śniadaniem, miałam wrażenie że mam je ciągle gdzieś w przełyku 🤢 do tego zgaga jak jasny cholerson, wstręt na samą myśl o jedzeniu a teraz siedzę na instagramie i zjadłabym wszystko! Pyzy z mięsem, paczka, szarlotkę sypaną, pizzę 🙈
Ja mam ochotę na mc albo KFC 😁😁 chyba po wizycie sobie pozwolę

reklama
Ja mam ochotę na mc albo KFC 😁😁 chyba po wizycie sobie pozwolę
Ja to bym tylko coś zamawiała, nie chcę mi gotować , bo mam smak na coś robię i mi się odechciewa . Zresztą tak jak zamówię to po 20 minutach już bym coś innego zjadła... jestem niezdecydowa 😂 ale ogólnie całkiem mam smaki na zupy - zamawiam dwa dania zupe zjem, drugie 1/3 porcji a resztę tatuśkowi przywożę więc i on ma dietę 😂 na mc to miałam na początku ochotę w jednym tyg trzy razy zamawiałam... ale odziwo jeszcze nie przytyłam tylko brzuch mam napompowany szczególnie wieczorem ;)

A ja dziś lezałam i nagle dostałam olśnienia- marchewka z groszkiem. Taka ciapajaga :D jutro będę probować zrobić:D może zaspokoję swoje zachcianki :D
Marchewkę z groszkiem biorę jako dodatek do tych swoich zamawianych obiadów;) zjadam zupę , marchewkę z groszkiem, trzy kluski śląskie i kotleta tylko dziubne 😂 ale widzę że mi się zmienia bo jeden tydzień miałam rybę 3 razy taka ochota , teraz ryba fuj , na kiełbasę czy smalec np nawet patrzeć nie mogę pozbyłam się połowę rzeczy żeby nie widzieć otwierając lodówkę No mnie naciągało ;p dlatego nawet rozsądnych zakupów nie umiem zrobić bo nigdy nie wiem na co mnie najdzie ochota ahhh ta ciąża...

O nie! Przypomnialyscie mi! Chodzi za mną marchewka z jabłkiem surówka, może być z kiszona kapustą [emoji50] [emoji38]
O a ja bym zjadła surówkę z kapusty pekińskiej z jabłkiem, marchewką i majonezem. Dzięki za tego posta zwłaszcza, że ja na nic nie mam ochoty i jem, żeby nie umrzeć z głodu. Może wreszcie zjem coś że smakiem!

O nie! Przypomnialyscie mi! Chodzi za mną marchewka z jabłkiem surówka, może być z kiszona kapustą [emoji50] [emoji38]
Miałam w piątek na obiad do rybki 😋😋😋

O a ja bym zjadła surówkę z kapusty pekińskiej z jabłkiem, marchewką i majonezem. Dzięki za tego posta zwłaszcza, że ja na nic nie mam ochoty i jem, żeby nie umrzeć z głodu. Może wreszcie zjem coś że smakiem!
Bardzo lubię taką surówkę 😉

Ja dziś ugotowałam pomidorową i miałam jej dziś nie jeść ale nie wytrzymałam, normalnie ślinotok 🤤 🤣

reklama
Do góry