reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja musze wlasnie o tym z lekarzem porozmawiac. Moja siostra robila teraz papa i mowi ze zaluje bo to sama statystyka.
Lecz w mojej sytuacji podobno papa lepsza niz nifty
No właśnie.. Ja się boję że wyjdzie mi wysokie ryzyko.. I oszaleje.... Potem zrobię np Nifty i to też bd statystyka.. Więc myślę tylko o samym USG genetycznym.. Ale może jeszcze skontaktuje się z lekarzem

reklama
Ale dlaczego odradził? Chyba nifty jest bardziej "dokładne" niż pappa? Mnie w tych wszystkich testach odrzuca to że to są tylko statystyki tak naprawdę. Myślałam że nifty pro wygląda inaczej ale jak ostatnio czytałam i oglądałam przykładowy fragment wyniku to tam też było tylko prawdopodobieństwo 🙄 decydując się na te testy nigdy nje dostaniemy jednoznacznej odpowiedzi. Coraz bardziej skłaniam się w kierunku amniopunkcji. Ale to też można zrobić chyba tylko jak są jakieś przesłanki. Ja mam translokacje chromosomu więc kwalifikuje się chyba do amnio 🙁 a teraz tak myślę że w tym naszym chorym państwie niedługo odejdzie się od tego badania całkowicie 🤮
Tylko amino jest chyba inwazyjnym badaniem. Tak czytalam

reklama
Do góry