reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja musze wlasnie o tym z lekarzem porozmawiac. Moja siostra robila teraz papa i mowi ze zaluje bo to sama statystyka.
Lecz w mojej sytuacji podobno papa lepsza niz nifty
No właśnie.. Ja się boję że wyjdzie mi wysokie ryzyko.. I oszaleje.... Potem zrobię np Nifty i to też bd statystyka.. Więc myślę tylko o samym USG genetycznym.. Ale może jeszcze skontaktuje się z lekarzem

reklama
Ale dlaczego odradził? Chyba nifty jest bardziej "dokładne" niż pappa? Mnie w tych wszystkich testach odrzuca to że to są tylko statystyki tak naprawdę. Myślałam że nifty pro wygląda inaczej ale jak ostatnio czytałam i oglądałam przykładowy fragment wyniku to tam też było tylko prawdopodobieństwo 🙄 decydując się na te testy nigdy nje dostaniemy jednoznacznej odpowiedzi. Coraz bardziej skłaniam się w kierunku amniopunkcji. Ale to też można zrobić chyba tylko jak są jakieś przesłanki. Ja mam translokacje chromosomu więc kwalifikuje się chyba do amnio 🙁 a teraz tak myślę że w tym naszym chorym państwie niedługo odejdzie się od tego badania całkowicie 🤮
Tylko amino jest chyba inwazyjnym badaniem. Tak czytalam

reklama
Do góry