reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Ja też koło 20 października chcę się umówić do gina. [emoji846] Pierwsza wizyta na NFZ, a później prywatnie. Mój lekarz, mimo że chodzę prywatnie, to skierowania na badania wypisuje na NFZ. Odbieram je później u położnej, więc to super wygodne. No i na NFZ przyjmuje w szpitalu w którym będę rodzić więc wszystko pasuje.
No wlasnie ja sie zapisalam do lekarza ktory pracuje i w szpitalu i w placówce na nfz i ponoc przyjmuje prywatnie. Wiec zobaczymy :)
Pierwsza wizyte mam 15.10. u kogoś innego, ale drugą 22.10. u tego wlasnie wspomnianego doktora. Takze zobaczymy 😍

reklama
Dziewczyny u mnie chyba nic z tego [emoji17] dostałam przed chwila mocniejszych plamień. Poprzednio miałam wyłącznie śluz zabarwiony delikatnie na różowo, ledwo widoczny. Teraz to już plamienie, póki co tylko na papierze przy podcieraniu, ale dużo tego jest , bólu brzucha nie mam[emoji17] Za 3h wizyta u lekarza.
Tak bym chciała, żeby sie okazało, że to tylko nadżerka..

reklama
Ehhh dziewczyny, poleciałam dzis na szybko do mojego lekarza prywatnego bo dostałam jakiś plamien, na szczęście na usg nie ma żadnego krwiaka i nie widziała nic niepokojącego. Przepisała profilaktycznie luteinę. Natomiast zmartwiła mnie wielkość pęcherzyka bo ma aż 18,6, a żółtkowy 3,9 beż widocznego zarodka. Lekarka sama zwróciła uwagę, że jak na 5t5d-5t6d to jest duży :(. Tydzień temu byłam na wizycie i żółtkowy juz było widać, wymiarów nie mam bo nie były mierzone. Kazała przyjść za tydzień na wizytę i powiedziała że jak chce to mogę potworzyć bete ale nie wiem czy ja zrobię :( beta z piątku wyniosła 4611, dziś teoretycznie powinno być ok. 18 tys. Nie wiem co mam robić..

Do góry