reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

nie mam żadnych XD ale mam już 35 lat i jestem po poronieniu. Nie wiem jak to działa, no ale może przynajmniej na wizytę się umówię chociaż potwierdzającą :D
dziękuję ci za informację :*
najlepiej skontaktuj się z lekarzem, ja mojego katuję smsami, ale wolę w tę stronę. Ja to znowu świeżo po poronieniu jestem bo 3-4 sierpnia to się stało, więc jestem ob**ana 😢🙈

reklama
Kto ma wrażenie jakby miał gorączkę ? Ja się jakoś kiepsko czuję :(
najlepiej skontaktuj się z lekarzem, ja mojego katuję smsami, ale wolę w tę stronę. Ja to znowu świeżo po poronieniu jestem bo 3-4 sierpnia to się stało, więc jestem ob**ana 😢🙈
Dobrze że szybko się udało zajść w ciążę bo organizm jeszcze w fazie ciążowej z hormonami :) będzie dobrze zobaczysz :) do pół roku jest 90% szans na drugą zdrowa ciążę po poronieniu :) u mnie minęło już ponad pół roku więc ja jakby zaczynam tą historię od nowa a u Ciebie organizm jest już przygotowany na malucha :)

Omg zeszłam chyba na zawał.
Wczoraj na usg widać było tylko pęcherzyk, dziś rano badania, beta 1613. Pojutrze powtarzam betę, będę miała jasność. Omg aż mi słabo :O A i pobolewa mnie na dole, okazało się, że coś z pęcherzem nie tak.. jak my nie powariujemy, to będzie dobrze [emoji6]

ja kwiecień i to była moja pierwsza ciąża, a staramy się już trochę więc podobnie teraz bede miala stres razy 100 :D zaraz messengera odpalę i do lekarza napiszę.

reklama
Omg zeszłam chyba na zawał.
Wczoraj na usg widać było tylko pęcherzyk, dziś rano badania, beta 1613. Pojutrze powtarzam betę, będę miała jasność. Omg aż mi słabo :O A i pobolewa mnie na dole, okazało się, że coś z pęcherzem nie tak.. jak my nie powariujemy, to będzie dobrze [emoji6]
To Twoja pierwsza beta czy wczesniej badalas? Ile dni po okresie jestes?

Do góry