reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

nie mam żadnych XD ale mam już 35 lat i jestem po poronieniu. Nie wiem jak to działa, no ale może przynajmniej na wizytę się umówię chociaż potwierdzającą :D
dziękuję ci za informację :*
najlepiej skontaktuj się z lekarzem, ja mojego katuję smsami, ale wolę w tę stronę. Ja to znowu świeżo po poronieniu jestem bo 3-4 sierpnia to się stało, więc jestem ob**ana 😢🙈

reklama
Kto ma wrażenie jakby miał gorączkę ? Ja się jakoś kiepsko czuję :(
najlepiej skontaktuj się z lekarzem, ja mojego katuję smsami, ale wolę w tę stronę. Ja to znowu świeżo po poronieniu jestem bo 3-4 sierpnia to się stało, więc jestem ob**ana 😢🙈
Dobrze że szybko się udało zajść w ciążę bo organizm jeszcze w fazie ciążowej z hormonami :) będzie dobrze zobaczysz :) do pół roku jest 90% szans na drugą zdrowa ciążę po poronieniu :) u mnie minęło już ponad pół roku więc ja jakby zaczynam tą historię od nowa a u Ciebie organizm jest już przygotowany na malucha :)

Omg zeszłam chyba na zawał.
Wczoraj na usg widać było tylko pęcherzyk, dziś rano badania, beta 1613. Pojutrze powtarzam betę, będę miała jasność. Omg aż mi słabo :O A i pobolewa mnie na dole, okazało się, że coś z pęcherzem nie tak.. jak my nie powariujemy, to będzie dobrze [emoji6]

ja kwiecień i to była moja pierwsza ciąża, a staramy się już trochę więc podobnie teraz bede miala stres razy 100 :D zaraz messengera odpalę i do lekarza napiszę.

reklama
Omg zeszłam chyba na zawał.
Wczoraj na usg widać było tylko pęcherzyk, dziś rano badania, beta 1613. Pojutrze powtarzam betę, będę miała jasność. Omg aż mi słabo :O A i pobolewa mnie na dole, okazało się, że coś z pęcherzem nie tak.. jak my nie powariujemy, to będzie dobrze [emoji6]
To Twoja pierwsza beta czy wczesniej badalas? Ile dni po okresie jestes?

Do góry