Hankaa
Fanka BB :)
Ja mam 6+5 traktuje jako 6Dla jasności 9+5 to trwający 10tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 6+5 traktuje jako 6Dla jasności 9+5 to trwający 10tc?
Różnie na to można patrzeć, ale zwykle lekarze uznają, że 9+5 to 9tc.Dla jasności 9+5 to trwający 10tc?
Właśnie słyszałam, że często my liczymy trwające tygodnie, a lekarze skończone tygodnie...Różnie na to można patrzeć, ale zwykle lekarze uznają, że 9+5 to 9tc.
zachowujesz się jak baba w ciążyJa dzis obudzilam się z taką energią, że sama w to nie wierzyłam. Tyle planów na sprzątanie ajjj! Aż do momentu gdzie rozlałam herbatę. Tragedia. Posprzątałam. Usiadłam na łożku. Zrobiło mi się smutno i do końca dnia w zasadzie przeleżałam. Przez głupią herbatę ;D
super, gratulacjeHejka kochaniutkie jestem po wizycie u lekarza chciałam się podzielić z wami dobrymi wiadomościami .
Dziadzia zdrowa serduszko pięknie cały czas pracuje a maleństwo rośnie jak na drożdżach
Dziękuję za wsparcie z waszej strony trzymam za was mocno kciuki dużo zdrówka
O to mamy dokładnie ten sam wiek... Ja też w piątek mam 10+0Jak byłam w szpitalu w poprzednich ciążach i teraz na wizytach to za każdym razem lekarze liczyli te tygodnie, które są skończone czyli 9+5 jako 9, ale tak jak pisałam zdania są na ten temat podzielone, bo teoretycznie skończyłaś 9tc w 9+0 i rozpoczęłaś 10tydzień ciąży w 9+1. Apki też mają z tym problem i można sobie np. w preglife czy ciaża+ ustawić jak chcesz żeby Ci pokazywało. Ja trzymam się zdania mojego lekarza, że jestem w 9tc i w piątek zacznę 10tc kiedy bedzie 10+0.
A co z tą grupa wkoncu? No bo sie za cholere dodać nie mogę
Zrobienie grupy prywatnej to nie takie latwe bedzie napewno
Ania mi odpisała, że mam podać nicki osób, które mają być w tej grupie, więc proponuję, że np do piątku wieczorem zbieramy nicki osób chętnych do dołączenia do grupy prywatnej, żeby każda miała czas się wpisać i pytanie - która chce być moderatorką?No nie wiem, mam jedną grupę prywatną i jest normalnie ;P
Po prostu coś z tym forum nie tak napisać do założycielki, ze problem jest ze ludzie nie mogą prosić o dodanie ich.