Passtelova
Fanka BB :)
A który jesteś TC? Wybacz, ale nie pamiętam.U mnie dopiero się chyba zaczyna bo dotychczas oprócz plamien i bólu piersi zero objawów było..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który jesteś TC? Wybacz, ale nie pamiętam.U mnie dopiero się chyba zaczyna bo dotychczas oprócz plamien i bólu piersi zero objawów było..
Ja mam właściwie cały dzień. Najgorzej rano i wieczorem. I też czasami tak dziwnie na sercu.Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje
Ja też wieczorami, chociaż ostatnio już miałam parę dni takich, że cały dzień mnie mulilo. Zwykle zaczyna się koło 16.Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje
6t5dA który jesteś TC? Wybacz, ale nie pamiętam.
Ja tak od 6 tygodnia właśnie mam takie kołatanie. Ale jak mówię - nie zapytałam lekarza i nie wiem na ile to normalne. Wiem tylko, że serce jest obciążane o dodatkowe 60% więc ma co robić.
Który tydzień ?U mnie dopiero się chyba zaczyna bo dotychczas oprócz plamien i bólu piersi zero objawów było..
6t5d.. byłoby super gdyby chociaż plamienia minęły. Ale dam radęKtóry tydzień ?