reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje 🙏🤦
Ja mam właściwie cały dzień. Najgorzej rano i wieczorem. I też czasami tak dziwnie na sercu.

Dziewczyny wy też miewacie mdłości wieczorami? Ale takie że sercem mi lekko telepie jakby to było na tle nerwowym.. sama już nie wiem czy to normalne czy podświadomie cały czas się denerwuje 🙏🤦
Ja też wieczorami, chociaż ostatnio już miałam parę dni takich, że cały dzień mnie mulilo. Zwykle zaczyna się koło 16.

No to nie jestem sama, bo już myślałam że to jakiś atak lękowy czy coś w tym stylu.. a nerwowka od początku towarzyszy to swoją drogą.. nie umiem leżeć i nic nie robić.. przez plamienia muszę więcej polegiwac i czuję się ciężko ale byleby tylko wszystko było ok.

Ja nudności mam 24h na dobe. Wczoraj obudziłam sie przez północą i przez mdłości oraz ciagnięcie w brzuchu zasnęłam dopiero ok 4 nad ranem. Jak jest całkiem źle to 2 łyki pepsi zero mnie troche stawia na nogi.

reklama
U mnie również mdłości cały dzień. Zastanawiam się do którego tygodnia się one mogą utrzymywać? Z córką zaczęły mi się dopiero na przełomie pierwszego i drugiego trymestru ale by łagodniejsze i krótko trwały.
A serce wali mi jak oszalałe ale ja mam lekką wadę więc to nic dziwnego.

Do góry