reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny, jestem wstrząśnięta 😓 nie wiem jakie miałyście nastawienia rok temu kiedy TK wyskoczył z tym swoim prawem antyaborcyjnym ale właśnie czytałam o młodej kobiecie która w 22tc trafiła do szpitala z bezwodziem. Lekarze czekali aż serce płodu samo przestanie bić chociaż nie miało już żadnych szans na przeżycie... W tym czasie kobieta doznała wstrząsu septycznego i zmarła 🥺 nie wierzę w to co czytam... Przecież zdrowie i życie matki miało być najważniejszą przesłanką. Nje wyobrażam sobie co musi czuć jej rodzina. I to nie jest nigdzie nagłośnione... Co za chory kraj 🤯
Ja też o tym czytalam, a nie dalej jak z trzy dni temu o zagranicznym przypadku sprzed kilku lat, oczywiście w kraju mocno katolickim. Kurcze, to okropne, że ktoś decyduje za nas.😖

reklama
Moze się nie znam, ale chyba dla lekarzy to inna ranga :/ Ja znam sprawę, gdzie lekarz specjalnie nie powiedział matce na prenatalnych, że jej dziecko ma źle rozwinięte kończyny :/
To jest zatajenie informacji przed pacjentką, jeszcze inny paragraf, bo pacjent ma prawo do pełnej informacji...

To teraz posypią się procesy o zaniedbania - wg mnie przynajmniej powinny
Szkoda tylko że to nie przywróci życia... 🙄 mój lekarz jest bardzo negatywnie na naszą partię nastawiony, na każdej wizycie coś na nich kurw*uje 😁 no ale to niczego nie zmienia... Przykre to jest że niby demokratyczne państwo a jak przyszło co do czego to banda pacanów zadecydowała za nas 🥺

Szkoda tylko że to nie przywróci życia... 🙄 mój lekarz jest bardzo negatywnie na naszą partię nastawiony, na każdej wizycie coś na nich kurw*uje 😁 no ale to niczego nie zmienia... Przykre to jest że niby demokratyczne państwo a jak przyszło co do czego to banda pacanów zadecydowała za nas 🥺
To nie pamiętam czyje słowa, ale ktoś tam powiedział że jak widzi ilu baranów chodzi po ulicy zaczyna być przeciwny demokracji...

Jesli chodzi o palenie to przeszkadza mi to. Mogli by to zakazac, albo tak podniesc ceny 😂
Moja szwagierka jest w ciazy i pali, przy pierwszym tez palila. Nawet przy malym pali. Byly z tesciowa ostatnio u mnie prosze grzecznie aby nie palily w domu to otworzyly sobie balkon 👿 nie potrzebuje takich gosci! Moj sie dostosował, pali na balkonie

Jesli chodzi o palenie to przeszkadza mi to. Mogli by to zakazac, albo tak podniesc ceny [emoji23]
Moja szwagierka jest w ciazy i pali, przy pierwszym tez palila. Nawet przy malym pali. Byly z tesciowa ostatnio u mnie prosze grzecznie aby nie palily w domu to otworzyly sobie balkon [emoji49] nie potrzebuje takich gosci! Moj sie dostosował, pali na balkonie
Trzeba było je zamknąć na balkonie [emoji6]
Ja mam takich sąsiadów.. przewietrzyć domu Ni mogę, bo co chwilę któryś skur**** w oknie stoi/siedzi i pali..

Ja bym ochrzanila jak by ktoś mi zapalił w domu.. Jak paliłam to na zewnątrz.. Z daleka od synka.. I jak miałam gości to też na zewnątrz palili.. Nie pozwoliła bym w domu.. Ktoś powie ze można palić w ciazy.. Mama moja z ostatnia córka paliła w ciąży. Siostra choruje non stop na zapalenie krtani i tchawicy.. Mama paliła w dokumentach od kąd przesłała palić w domu. Młoda zdrowa.. Także dostała mama ochrzan od nas i idzie na zewnątrz palić.. . Nie wyobrażam sobie mieć mdłości co mi towarzyszą od kilku dni i czuć ten smród... Chyba bym z łazienki nie wychodziła..
A w tych mdłościach pomaga mi właśnie świeże powietrze.. Bez zapachu

reklama
Moze się nie znam, ale chyba dla lekarzy to inna ranga :/ Ja znam sprawę, gdzie lekarz specjalnie nie powiedział matce na prenatalnych, że jej dziecko ma źle rozwinięte kończyny :/
Jest na tiktoku taka dziewczyna... Przed nią lekarz zataił że dziecko urodzi się chore. Albo na jutubie ją oglądałam 🤔 generalnie dziewczynka rozwija się super ale ma rączki wywinietę w dwie strony i coś z nóżkami że nie umie chodzić tylko pełza. Lekarz ma odebrane już prawa do wykonywania zawodu 🙄

Do góry