PsychoPatka91
Fanka BB :)
Luzik, czekam na infoja się dopisze jak się zdecyduję czy dam radę wytrzymać miesiąc czy jednak skontroluje się prywatnie za 2 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luzik, czekam na infoja się dopisze jak się zdecyduję czy dam radę wytrzymać miesiąc czy jednak skontroluje się prywatnie za 2 tygodnie
Zgadzam się z tym. Ja zauwazylam ze jak sie ciągnie ten temat albo któraś mimo zapewnien lekarza ze ma sie nie martwic a i tak szuka dziury w całym to przestaje się udzielać bo no przepraszam szlag mnie trafia takie coś.Szkoda, że nie zostaniesz z nami
To zaufaj lekarzowi. A oproznilas pęcherz przed wizytą?
W ogóle dziewczyny, mam prośbę. Rozumiem, że nie unikniemy tematów poronień. Ale nie ciągniemy tutaj proszę tych wątków na parę stron. Nie każda z nas ma siłę o tym czytać. Wiem, że to część życia, trochę dziewczyn w ten sposób się pożegnało z naszą grupą, ale rozpisywanie tu o innych poronieniach z przeszłości na kilka z nas może wpłynąć bardzo źle. Sami widzicie jaka jest czasem panika ze zwykłego braku bólu piersi. Nie zrozumcie mnie proszę źle.
mój znajomy zawsze na kaca jadl burgera z maca bo twierdził że po tym się nie wymiotuje. Moze coś w tym jestja też... Moje mdłości mijają niemal od razu po kanapce z fast foodu. Mam wrażenie, że chyba dodają środków przeciwwymiotnych do tych kanapek. W pierwszej ciąży miałam tak samo.
Zadzwonie sobie we wtorek i przełożę. Dobrze, że się skapnęłam.Za późno. Wtedy nic nie będzie widać. Dziecko się tak ustawi, że niewiele widać.
mnie z glukoza 93 lekarz na krzywa cukrową. Która wyszła idealnie. Dlatego dziwnie że Ciebie nie wysylaDziewczyny, która ma cukrzycę? Ja niestety chyba też, póki co za wysoki wynik glukozy na glukometrze...
Mnie o dziwo nie wysłał. Mi wyszło 91.mnie z glukoza 93 lekarz na krzywa cukrową. Która wyszła idealnie. Dlatego dziwnie że Ciebie nie wysyla