Passtelova
Fanka BB :)
Miałam zrobić tylko IGg.A igm nie masz?
Norma jest do 99. Przynajmniej w moim labo.To jaka jest norma? 90? Ja mam nadzieje ze nie bede musiala nic więcej... eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam zrobić tylko IGg.A igm nie masz?
Norma jest do 99. Przynajmniej w moim labo.To jaka jest norma? 90? Ja mam nadzieje ze nie bede musiala nic więcej... eh
92, ale niekiedy lekarze zalecają powtórzenie przy 90 lub 91, żeby wykluczyć błąd pomiaru.To jaka jest norma? 90? Ja mam nadzieje ze nie bede musiala nic więcej... eh
Dla kobiet w ciąży do 92.Miałam zrobić tylko IGg.
Norma jest do 99. Przynajmniej w moim labo.
Oo to nie będę wizytować sama w sobotę [emoji7] który to będzie u Ciebie tydzień?Wizytę z usg w sobotę mam nadzieję że już coś będzie widać. Nie jestem cierpliwa i nauczona poprzednim poronieniem zaczęłam wariować i szukać wszystkich możliwych nieprawidłowości[emoji19] Sama ze sobą zwariuję do soboty [emoji2]
Patrząc na OM wychodzi 5t+4. U Ciebie ?Oo to nie będę wizytować sama w sobotę [emoji7] który to będzie u Ciebie tydzień?
U mnie dzisiaj z OM 6+5, ale raczej będzie to jakies 6+0 bo miałam później owulację [emoji3526] ja już się nie mogę doczekać wizyty.Patrząc na OM wychodzi 5t+4. U Ciebie ?
Witaj ja też prawie bezobjawowaCześć dziewczyny, to może ja się nieśmiało przywitam
Po pół roku starań i jednym biochemie w czerwcu zobaczyłam na teście dwie kreski. OM 21.09
Beta z dziś to 4100 i progesteron 28,6. Czeka mnie powtórna beta co straszliwie mnie stresuje ponieważ tym sposobem poprzednio wyłapałam biochemiczną. Także czekają mnie ciężkie dwa dni
To co mnie niepokoi to nagłe dzisiejsze "zniknięcie" objawów tzn: piersi przestały boleć i są bardziej miękkie niż jeszcze wczoraj. Żadnych innych objawów nie mam i to też mocno mnie martwi czy wszystko w porządku. Czy któraś z Was też miała tak bezobjawowe początki?
Ściskam Was mocno i gratuluje wszystkim które już zobaczyły serduszka
Po odpowiedziach pod Twoim postem widzę, że sporo weteranek na tych czerwcowych dzisiaj miałam umówić się do gina, no i pomyliłam godziny (rejestrują tylko przez 2h).. Także czekam do poniedziałku. Właściwie na razie to nie mam potwierdzenia, że to w ogóle ciąża, a nie np gyz przysadki jeszcze nie oswoiłam się z tematem, chyba mam etap wyparcia informacji jak pomyślę sobie o tych nieprzespanych nocach czuje przerażeniez OM 16.06 U mnie też nieplanowana ta ciąża ale w sumie teraz się cieszę. Mieliśmy się starać dopiero za jakieś 3 miesiące ale los zdecydował inaczej. Dzisiaj na wizycie powiedziałam lekarzowi, że nie wiem jakim cudem ja w tę ciążę zaszłam... Jeszcze się w żadnym cyklu po ostatnim porodzie tak nie zabezpieczalismy, wiem kiedy mam owulacje dokładnie, nawet sobie paski owulacyjne kupiłam żeby tę owulacje jeszcze potwierdzać. A tu i tak to wszystko na nic
Fajnie, że ktoś ze starego wątku również tu będzie Z betą nie pomogę bo ja nigdy nie robiłam
Nie wiem jak u Ciebie ale ja to się modlę aby moja marcówka się do czerwca przyszłego roku trochę uspokoiła.