reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Jak ma coś pomoc to spróbuję wszystkiego [emoji3526] też mam małe piersi ale dopiero końcówka 6 tygodnia a już mi dużo urosły [emoji12] mąż się śmieje że w takim tempie to do końca ciąży będę miała rozmiar Ż [emoji1787][emoji1787]
Podobno jesli ma się rozmiar A to sie zatrzymuje na rozmiarze C. Tak samo z B na D 🙃 Ja oczywiście A a czuje sie dziwnie z większymi piersiami, chce moje 😂

Hej dziewczyny, pierwszy raz pisze, nawet nie wiem czy powinnam tutaj czy na lipiec 😉 dwie nieplanowane kreski 😆 jestem na wychowawczym 5 miesiac i właśnie cieszyłam się z powrotu do pracy od grudnia.. w dodatku z pierwszym dzieckiem nie mogliśmy zajść, więc przestałam pilnować cykli z myślą że i tak nie wypali i nawet nie mam zapisanej daty ostatniej miesiączki 🤭 wychodzi na to ze test zrobiłam gdzieś tak tydzień po spodziewanej @ (wiem że w okolicy 20) 🤔 pisze do Was bo muszę oswoić się z tą wiadomością. Jutro pójdę na krew, umowie lekarza, dzisiaj nic z tym nie zamierzam robić, bo jakoś nie mogę w to uwierzyc 😉

Hej dziewczyny, pierwszy raz pisze, nawet nie wiem czy powinnam tutaj czy na lipiec 😉 dwie nieplanowane kreski 😆 jestem na wychowawczym 5 miesiac i właśnie cieszyłam się z powrotu do pracy od grudnia.. w dodatku z pierwszym dzieckiem nie mogliśmy zajść, więc przestałam pilnować cykli z myślą że i tak nie wypali i nawet nie mam zapisanej daty ostatniej miesiączki 🤭 wychodzi na to ze test zrobiłam gdzieś tak tydzień po spodziewanej @ (wiem że w okolicy 20) 🤔 pisze do Was bo muszę oswoić się z tą wiadomością. Jutro pójdę na krew, umowie lekarza, dzisiaj nic z tym nie zamierzam robić, bo jakoś nie mogę w to uwierzyc 😉
Raczej termin moze byc na koniec czerwca wiec mozesz z nami zostać 🤩

Co do objawów dziewczyny to oprócz spóźniającego okresu wiecie co mnie skłoniło żeby zrobić test.. to jest śmieszne.. uczucie gorących stóp, tzn części podeszwowej 🤪 w pierwszej ciazy miałam to samo 😅 no i od tygodnia budzę się w nocy 😋

Załączniki

• 20211026_103118.jpg
    20211026_103118.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny mialyscie usg piersi robione teraz w ciazy?
Ja mialam, pierwszy raz w zyciu 😱 na szczescie wszystko dobrze. Sa jakies torbiele ale malutkie i niegrozne

reklama
Do góry