MamaLama
Fanka BB :)
Nie daj się! Trzymamy kciuki [emoji106]Zaraz jadę na wizytę. Denerwuję się i od rana mi niedobrze. [emoji1785]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie daj się! Trzymamy kciuki [emoji106]Zaraz jadę na wizytę. Denerwuję się i od rana mi niedobrze. [emoji1785]
cudownie kochanaHej dziewczyny ja już po wizycie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Aktualnie jest 6+5tc według USG jest serduszko i dzidzia ma 0.37cm
Boże jaka jestem szczęśliwa.
Kolejna wizyta 8.11 i zakładamy kartę ciąży
Pięknie! Aż miło słyszeć [emoji7]Hej dziewczyny ja już po wizycie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Super wieści [emoji3059]Hej dziewczyny ja już po wizycie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Super!Hej dziewczyny ja już po wizycie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ja dzisiaj 5+1 z OM ale nie końca ogarniam kiedy miałam owulację, więc też mam nadzieję na pęchęrzyk, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam cudowną Panią doktor, która właśnie napisała mi na usg 'oznaki wczesnej ciąży' i chociaż karty nie założyła bo było za wcześnie to czułam się bardzo uspokojona. Teraz się przeprowadziłam i idę do lekarza, którego nie znam i boję sie trochę jak będzie, ale nie nakręcam sięZ tego co kojarzę to Ty masz podobnie ciążę jak ja, ja się nastawiam na sam pęcherzyk mam nadzieję że będzie wysoko osadzony i o ładnym kształcie
Oczywiście mam dzisiaj więcej energii i już panikuję że pewnie ciąża przestała soe rozwijać
Cudowna wiadomośćHej dziewczyny ja już po wizycie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]