reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cytologi nie miałam tylko badanie USG. Wczoraj o 12.15 byłam u ginekologa, a dziś wieczór i plamienie. Jutro zadzwonię i się dowiem [emoji4]
Jak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwa

Jak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwa
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do gina 😊

Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? 🤔
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.

Nospe teraz też możesz brać 3x1 napewno nie zaszkodzi a jest szansa że pomoże .
Ściskam mocno i wieżę że będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do gina [emoji4]

Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? 🤔
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie 😘 raz mnie spotkała cp, a raz poronilam, usłyszałam serduszko i na następnej wizycie cisza 😔 Więc nie ma się co dziwić, że jesteśmy ostrożne. Teraz zrobiłam siusiu i było już czysto. Może faktycznie to po usg ale i tak jutro zadzwonię i poproszę o wizytę dla spokoju ducha. 😘
Lepiej dmuchać na zimne...
My chyba jednak dla swojego spokoju zrobimy nifty pro

Do góry