reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cytologi nie miałam tylko badanie USG. Wczoraj o 12.15 byłam u ginekologa, a dziś wieczór i plamienie. Jutro zadzwonię i się dowiem [emoji4]
Jak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwa

Jak ja pisałam z moim lekarzem to mi powiedział że dopuki nie ma skurczy i silniejszego bólu to jest ok, a plamić sobie może , ale wymaga to kontroli, a w razie czego mam brać nospe bo w razie wczesnego poronienia chroni macicę przed skurczami Co jest bardzo pomocne i jest szansa że z powodu skurczy zarodek się nie odklei i ciąża przetrwa
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do gina 😊

Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? 🤔
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.

Nospe teraz też możesz brać 3x1 napewno nie zaszkodzi a jest szansa że pomoże .
Ściskam mocno i wieżę że będzie dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]
Byłam teraz 2 raz siusiu i już jest mniej ale za zaczęło mnie boleć po prawej stronie. Wzięłam jeszcze progesteron i nospe. Jutro zadzwonię i postaram się szybko dostać do gina [emoji4]

Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? 🤔
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.
Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie 😘 raz mnie spotkała cp, a raz poronilam, usłyszałam serduszko i na następnej wizycie cisza 😔 Więc nie ma się co dziwić, że jesteśmy ostrożne. Teraz zrobiłam siusiu i było już czysto. Może faktycznie to po usg ale i tak jutro zadzwonię i poproszę o wizytę dla spokoju ducha. 😘
Lepiej dmuchać na zimne...
My chyba jednak dla swojego spokoju zrobimy nifty pro

Do góry