reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...
Ja wlasnie też będę się wybierać na sor jak bedzie cos mnie niepokoiło. Póki co jest wszystko okej. W piątek wizytę, tuż tuż. Także jestem niecierpliwa.

Super, ze się wszystko dobrze dzieje. Spokojna badz. 🥰
Dzięki Dziewczyny za wsparcie 😘 raz mnie spotkała cp, a raz poronilam, usłyszałam serduszko i na następnej wizycie cisza 😔 Więc nie ma się co dziwić, że jesteśmy ostrożne. Teraz zrobiłam siusiu i było już czysto. Może faktycznie to po usg ale i tak jutro zadzwonię i poproszę o wizytę dla spokoju ducha. 😘
Jesli to Ci pomoze to sie umawiaj 😊

reklama
Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...
dobra, cofam zdanie o sorach 😂 a tamtego lekarza zapisz sobie na czarną listę

U mnie odwrotnie. Bardziej mi żołądek zamula. I od kilku dni non stop mam takie mieszane odczucia- z jednej strony ssie mnie z głodu, a z drugiej czuję się jakbym była przejedzona i aż mi w gardle wszystko stoi. Mega irytujące. [emoji35]
Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? [emoji848]
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.

U mnie odwrotnie. Bardziej mi żołądek zamula. I od kilku dni non stop mam takie mieszane odczucia- z jednej strony ssie mnie z głodu, a z drugiej czuję się jakbym była przejedzona i aż mi w gardle wszystko stoi. Mega irytujące. [emoji35]
To tez tak mam. Teraz nawet. Bym zjadla ale pelma jestem. Nawet herbaty nie chce pić bo wiem ze nie dobrze mi będzie 😁😒

reklama
Do góry