reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...
Ja wlasnie też będę się wybierać na sor jak bedzie cos mnie niepokoiło. Póki co jest wszystko okej. W piątek wizytę, tuż tuż. Także jestem niecierpliwa.

Super, ze się wszystko dobrze dzieje. Spokojna badz. 🥰
Dzięki Dziewczyny za wsparcie 😘 raz mnie spotkała cp, a raz poronilam, usłyszałam serduszko i na następnej wizycie cisza 😔 Więc nie ma się co dziwić, że jesteśmy ostrożne. Teraz zrobiłam siusiu i było już czysto. Może faktycznie to po usg ale i tak jutro zadzwonię i poproszę o wizytę dla spokoju ducha. 😘
Jesli to Ci pomoze to sie umawiaj 😊

reklama
Niestety, ja mam nie tyle mdłości co zgagę i słodkie mi nie pomaga

Ale się uspokoiłam, na sorze nie było praktycznie ludzi to przyjęli mnie od razu (czekałam może z 10min)

Maluch ma 13.9mm 154 uderzenia na minutę... To jednak nie to samo co 8.5mm z nieznanym tętnem...
dobra, cofam zdanie o sorach 😂 a tamtego lekarza zapisz sobie na czarną listę

U mnie odwrotnie. Bardziej mi żołądek zamula. I od kilku dni non stop mam takie mieszane odczucia- z jednej strony ssie mnie z głodu, a z drugiej czuję się jakbym była przejedzona i aż mi w gardle wszystko stoi. Mega irytujące. [emoji35]
Czy Wy jak macie mdlosci i jak zjecie cos słodkiego to jest lepiej? [emoji848]
Bo zauwazylam ze strasznie mnie mecza mdlosci dzisiaj. A jak zjem cos słodkiego to przechodzi na jakis czas.

U mnie odwrotnie. Bardziej mi żołądek zamula. I od kilku dni non stop mam takie mieszane odczucia- z jednej strony ssie mnie z głodu, a z drugiej czuję się jakbym była przejedzona i aż mi w gardle wszystko stoi. Mega irytujące. [emoji35]
To tez tak mam. Teraz nawet. Bym zjadla ale pelma jestem. Nawet herbaty nie chce pić bo wiem ze nie dobrze mi będzie 😁😒

reklama
Do góry